Categorieën
Uni VV 1

Voor de duidelijkheid

Verlengen of niet, penalties, dubbele uitdoelpunten (moeten ze dan extra mooi zijn?!). Om voor eens en voor altijd een einde te maken aan de onduidelijkheid, toch maar even op de KNVB-site rondgeneusd.

En TADAA:
Zie 3f

3. a. De wedstrijden kennen, ongeacht de uitslag, beide een speelduur van 2 x 45 minuten.
b. Indien na het afwerken van de twee wedstrijden nog geen beslissing is verkregen d.m.v. wedstrijdpunten, dan beslist het doelsaldo van deze twee wedstrijden.
c. Is het doelsaldo ook gelijk dan valt de beslissing door het nemen van strafschoppen direct na afloop van de 2e wedstrijd. Slechts die spelers welke op het moment van beëindiging van deze wedstrijd aan de wedstrijd deelnamen zijn gerechtigd deel te nemen aan de serie.
d. Ingeval er sprake is van een ondertal bij één van de teams (bijv. als gevolg van ’n rode kaart), dan dient de scheidsrechter er op toe te zien dat het andere team één (of meerdere) spelers aanwijst die niet aan de serie van strafschoppen zal (of zullen) deelnemen.
e. De strafschoppenserie wordt pas beëindigd op het moment dat er een winnaar van deze serie bekend zal zijn (indien na 5 strafschoppen nog geen beslissing is verkregen dan dienen er om en om strafschoppen te worden genomen tot er een beslissing is verkregen).
f. Er wordt dus niet verlengd en de uit gescoorde doelpunten tellen niet ‘dubbel’.

Voor de liefhebbers het complete nacompetitieregelement (3x woordwaarde!).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.