Categorieën
Uni VV 1

De laatste 90 minuten…

Mannen,
morgen is het zover: zoals we in het bericht hieronder zien: wat de uitslag ook wordt, het zijn de laatste 90 minuten van dit seizoen. Nog 90 minuten lang de leukste hobby die er bestaat. De hobby waar we vanaf onze kindertijd al duizenden uren mee bezig zijn. Morgen voor de laatste keer.
En dat in een geweldige ambiance met 800 Zwolsche malloten en (kwalitatief) minstens zoveel Nijmeegse support. Tegen een ploeg die de druk voelt en die te kloppen is. En met een geweldig team waarin spelers (oa Merijn) meer en meer in vorm komen.
Reden genoeg om ons voor een laatste keer op te laden. Om voor een laatste keer adrenaline en concentratie op te bouwen. En voor een laatste keer te laten zien wat wij te bieden hebben. Elk duel, ieder balcontact en iedere loopactie met volledige concentratie, passie en overtuiging. De ideale situatie om optimale flow te bereiken.
Nog 90 minuten genieten, nog 90 minuten spanning, nog 90 minuten strijd. Mannen, laad je nog 1 keer op! Het worden 90 minuten om nooit te vergeten!

Één reactie op “De laatste 90 minuten…”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.