Categorieën
Uni VV 1

Kousen (Gelderlander)

Vanochtend gelezen in De Gelderlander…

Joris van Meel – doelman van UNIvv- kreeg er zaterdag in de wedstrijd tegen Zwolsche Boys drie om de oren, waarbij de laatste een hoog schlemieligheidsgehalte had. Hij was er zaterdag bepaald niet vrolijk onder, maar ligt de keeper er nu nog wakker van? Welnee, op de clubsite van UNIvv beklaagt hij zich er alleen maar over dat hij met rode voetbalkousen op de foto staat. Geef ons nou niet de schuld, Joris. Die kousen heb je toch zelf en geheel vrijwillig aangetrokken?

Geheel vrijwillig? Zekers niet, beste vrienden van De Gelderlander. Dat heb ik onder druk en met tegenzin gedaan!

Ik ben er klaar mee. Ik word gedemoniseerd. Onder druk van de plaatselijke media leg ik mijn handschoenen neer. Ik stop ermee, ik kan er niet meer tegen…

Één reactie op “Kousen (Gelderlander)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.