Categorie├źn
Uni VV 1

Voorbeschouwing Uni VV-Dieren

Balsponsor: OudZuid ontwerp (www.oudzuidontwerp.nl)

Komende zaterdag staat alweer de een-na-laatste thuiswedstrijd op het programma voor de mannen van Maarten Cornelissen. Tegenstander is dan kampioenskandidaat VV Dieren. Uni VV strijdt voor handhaving, terwijl Dieren misschien wel de favoriet is voor de titel. Hopelijk kan Uni het de gasten lastig maken. Een saillant detail betreft de balsponsor. Dat is namelijk niemand minder dan Carlo Polman.

Carlo is een markante man en eigenaar van het bedrijf OudZuid ontwerp (zie link bovenaan). Hij is naast een creatieveling een fan van Dieren en ook woonachtig aldaar. Fraai dat hij ook Uni VV een warm hart toedraagt, getuige zijn balsponsoring. Carlo is ook komende zaterdag aanwezig, waarschijnlijk met blitse zonnebril en een kekke polo o.i.d.

Carlo: dank voor je sponsoring!

Komt allen kijken, 14:00 is de aftrap op het altijd sfeervolle Sportcentrum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.