Categorieën
Uni VV 1

Finale voor Uni tegen Oeken

Balsponsor: Atelier Lijn (www.atelierlijn.nl)

Morgen is het dan zo ver, hopelijk de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Tegenstander is het sympathieke Oeken. Uit werd er 0-0 gelijkgespeeld op de knollentuin van de zebra’s. Morgen is het een echte finale. Beide teams strijden voor rechtstreekse handhaving. Bij winst is Uni VV veilig, maar bij verlies moet het vrezen voor de nacompetitieplek.

Woensdag werd er met 2-2 gelijkgespeeld tegen DVOV, een knullig gelijkspel, daar waar in de slotseconden van de wedstrijd Steven Nuytinck bij de 2-2 duidelijk onderuit gehaald werd. Het zat dus niet mee. Morgen hopelijk wat meer fortuin.

Balsponsor is Atelier Lijn uit Rolde. Dit is atelier van de goedlachse Tukker/Drent @Marjolijn Zwolsman. Deze mevrouw geeft kleur aan het leven, met haar talent en geduld om mensen artistiek te begeleiden, o.a. met teken- en schilderworkshops.

Daarnaast houdt ze van fietsvakanties en heeft ze ook een eigen boekje daarover geschreven (zie: https://www.boekengilde.nl/…/gaan-we-morgen-weer-verder/ ). Leuk feitje: eindredactie van dat boek is gedaan door onze held en centrale verdediger Peter ‘Snus’ Nusselder.

Marjolijn houdt ook van voetbal en gunt Uni VV een kleurrijke laatste thuiswedstrijd. Zelf is ze ook aanwezig. Voor en na de wedstrijd is er gelegenheid tot het nemen van foto’s van haar. Oh ja, en neem een kijkje op haar site van haar atelier. Mocht je nog een cadeau moeten bedenken voor je opa, oma, zus, broer, oom, tante: een dag schilderen in Drenthe bij het atelier is een uitstekend uitje, wat ik je zeg!

Forza rosso i negri!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.