Categorie├źn
Uni VV 1

Eerbeekse boys – Uni VV 1-1

Man of the match: Jorian Damen en Steven Nuytinck

Uni kwam tegen Eerbeekse Boys goed voor de dag. De inzet was beter dan zaterdag tegen Waalstad. De eerste helft golfde op en neer, en Steven redde een paar keer kordaat. Ook linksback Jorian Damen liet weinig door.

Na de rust een zelfde spelbeeld. Kansen over en weer, en een aan de bal iets beter spelend Eerbeekse Boys. Jacco Brokking kreeg een dot van een kans maar raakte de paal. Een 0-0 leek tot de 90ste minuut een logische uitslag te zijn. Ware het niet dat de scheidsrechter een overtreding op een Uni vv speler niet zag, waardoor de 1-0 onterecht viel. Maar Uni kreeg loon naar werken. Job Coenen sneed een uitstekende vrije bal voor, waar Maickel van Kol in blessuretijd ijzig kalm bleef.

Gerechtigheid, want een gelijkspel was zeker terecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.