Categorieën
Uni VV 1

Voorbeschouwing Uni VV-JVC Cuijk

Balsponsor: Puntjes op de ï

Komende zaterdag speelt Uni VV een wedstrijd tegen titelkandidaat JVC Cuijk. De uitwedstrijd werd met 3-0 verloren, nadat Uni tot de 65ste minuut stand had gehouden. Balsponsor tegen JVC Cuijk is de firma ”Puntjes op de ï”, van onze eigen speler Peter Nusselder (zie archief-foto van Gendringen).

Deze Achterhoeker is niet alleen een virtuoos op het veld (handelsmerk: zijn veegje), maar ook met taal is hij een virtuoos. Zelf schrijft Peter voor dagblad de Gelderlander, waar hij ook de eindredactie voor zijn rekening neemt. Dit doet hij met verve, kan niet anders worden gezegd. Maar ook voor andere, externe partijen kan Peter net die ene tekst wat mooier maken, zoals je boek, flyer of site. Schroom niet eens een kijkje te nemen op zijn site: www.puntjesopdeiumlaut.nl

Over de wedstrijd tegen Cuijk meldt Nusselder: ,,Een wedstrijd tegen JVC Cuijk met Uni VV is te vergelijken met als eindredacteur aan de slag gaan met een wedstrijdverslag van collega, tevens ploeggenoot Bram Bos: je hebt er niet al te hoge verwachtingen van, je houdt er zelfs rekening mee dat het vies tegen kan vallen. Maar vaak blijkt dat je met hard werken toch nog best een eind kunt komen. En wie weet, op een goede dag, als alles meezit, zit er dan misschien zelfs nog wel een acceptabel resultaat in. Dus hup Uni VV.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.