Categorieën
Uni VV 1

Uni VV kansloos tegen JVC Cuijk

Balsponsor: Puntjes op de ï (www.puntjesopdeiumlaut.nl).

Uni trad vandaag aan tegen titelkandidaat Cuijk. De balsponsor van vandaag, onze eigen Peter Nusselder, had er zin in (zie foto ).

De goed gemutste Achterhoeker moest echter al snel toezien hoe Uni het lastig had tegen Cuijk, dat met veel positiewisselingen op het middenveld zorgde voor verwarring bij de mannen van Maarten Cornelissen. Al gauw stond het 0-2 voor de gasten. Uni kwam vervolgens terug in de wedstrijd, een goede voorzet van Daniel Van der Ploeg belandde pardoes in het doel, zonder dat iemand hem aanraakte. De Berkummer, zie foto, was daar blij mee, vandaar de duim omhoog.

Helaas viel gauw daarna de 1-3 en 1-4 en was de wedstrijd al voor rust beslist. Na rust kon Uni louter tegenhouden, al speelde het wel wat gedisciplineerder. Het werd nog 1-5 door een penalty. Al met al een dag om snel te vergeten. Een te goede tegenstander, moet ook eerlijk gezegd worden. Komende twee weken staan er weer twee wedstrijden op het programma waarin een resultaat te halen valt. Eerst thuis tegen Eefde en daarna uit naar Redichem. Man of the match: Marwan Baktit. Hij viel uitstekend in in de rust en speelde foutloos.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.