Categorieën
Uni VV 1

Trainer Maarten naar BVC’12

Trainer Maarten Cornelissen is komend seizoen helaas geen trainer meer van Uni VV. Maarten vertrekt naar BVC’12 in Beek. We balen, maar zijn ook echt blij voor Maarten, dat hij deze stap kan maken. Maarten heeft uitstekend werk verricht bij Uni VV en daar zijn we hem dankbaar voor. Maar eerst nog het belangrijkste doel behalen: handhaving in de derde klasse, want we hopen hem komend seizoen natuurlijk niet terug te zien.

Maarten Cornelissen, gefeliciteerd!

Maarten Cornelissen nieuwe trainer van BVC’12 | Amateurvoetbal | gelderlander.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.