Categorieën
Uni VV 1

UNI VV 1 ZOEKT NIEUWE SPELERS!

Ben jij klaar met op en neer reizen naar je dorpsclub 3 keer in de week? Je schoenen aan de wilgen gehangen maar begint het toch weer ergens te knagen? Vind jij jezelf best een aardige speler, maar neem je jezelf ook zeker niet te serieus? Wil je de gezelligheid van een vriendenteam, maar ook voetballen op een prestatief niveau?

Was op één van bovenstaande vragen je antwoord ‘ja’? Dan is de kans groot dat je een toptijd gaat beleven bij het vaandelteam van Uni VV. Al meer dan 10 jaar een ‘stabiele’ derdeklasser. Op dit moment hebben wij een keurige selectie die bestaat uit een mix van jong en oud(er), student en werkende en zowel ‘import’ als geboren en getogen Nijmegenaren. Maar: we zoeken we nog een aantal versterkingen!

Hoewel we een prestatieteam zijn, wordt er bij Uni VV niet altijd raar opgekeken als je als selectiespeler soms afwezig bent bij een training of wedstrijd, maar zeker niet alleen dat maakt spelen voor Uni VV uniek in vergelijking met andere eerste elftallen.

Mocht je naar aanleiding van dit bericht interesse hebben om bij Uni VV te komen voetballen, schroom dan niet contact op te nemen met de club. Dat kan door het sturen van een mailtje naar onze toptrainer cornelissen_maarten@hotmail.com of door een appje te sturen naar 06 15 20 15 94.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.