Categorieën
Uni VV 1

Maarten Cornelissen ook volgend seizoen trainer van Uni VV

Uni VV kan zo in de adventsperiode mooi nieuws verkondigen aan de pers en de social media-volgers van Uni VV. Trainer Maarten Cornelissen (geboren te Heteren, nu woonachtig in Veenendaal) zal ook komend seizoen namelijk de trainingen en wedstrijden leiden als trainer van Uni VV 1.

Maarten, nu bezig aan zijn tweede seizoen, heeft het overduidelijk naar zijn zin bij Uni VV: ,,Vorig seizoen zijn we begonnen met een leuke en gemotiveerde groep. De klik is goed en de spelersgroep is zowel kwalitatief als kwantitatief sterker geworden dit seizoen en daar ben ik blij mee. Als beginnend senioren trainer is het prettig om met zoveel vrijheid en vertrouwen op dit niveau te kunnen acteren.’’

Maarten schuift ook niet onder stoelen of banken dat Uni VV ook wel ‘’een beetje bijzonder is’’: ,,Het is een beetje een dorpsclub in een stad met een leuke mengelmoes van typetjes uit alle windstreken van het land. Bovendien zie ik nog genoeg perspectief. Dit jaar hebben we een paar goede jonge spelers (Jacco Brokking, Samuel Lavalaye, Daniël van der Ploeg en Sam Aerts) erbij gekregen waarmee we hopelijk nog een tijd door kunnen.’’ Ook de spelers zijn tevreden, wat al gauw maakt dat een verlening van het contract logisch is.

Ook de technische commissie, onder leiding van Job Coenen, is content: ,,De technische commissie is op dit moment op retraite in Guatemala, en ja dan ga je nadenken over het wel of niet aanblijven van Maarten, en ja dan heb je wel eens een woordenwisseling onderling. Maar aan het einde van de rit moeten we concluderen dat Maarten de juiste persoon op de juiste plaats is in het mooie Nijmeegse. Uni VV wil bovendien graag een stabiele middenmoter worden met af en toe een seizoen waarin meer mogelijk is. Maarten draagt met zijn trainerskwaliteiten bij aan deze ontwikkeling. Dit is wat de technische commissie betreft pas het begin van een vruchtbare samenwerking om onze ambities op vooral de lange termijn te kunnen verwezenlijken’’, aldus een tevreden Job Coenen, hoofd van technische commissie Uni VV.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.