Categorieën
Uni VV 1

Bas Olde Dubbelink stift UNI VV naar zege

Bas Olde Dubbelink controleert de bal tijdens UNI VV-DVOV.

BRON: DE GELDERLANDER

Voor zaterdagderdeklasser UNI betekende de winst op DVOV uit Velp de derde overwinning in vier thuiswedstrijden. Net als vorige week tegen Redichem nam UNI op het Gymnasion met 1-0 afstand. De Nijmeegse ploeg steeg twee plekken en staat nu op de achtste plek.

De vorige week herstelde Bas Olde Dubbelink werd tegen in de subtop geklasseerde bezoekers matchwinner. Na ruim een kwartier stuurde hij de bal met een stift over de keeper in het doel. Olde Dubbelink toonde zich samen met de ook weer speelklare Bart Kremer van toegevoegde waarde.

In de tweede helft kwam DVOV opzetten. De gasten hadden het betere veldspel maar slaagden er niet in onze roodzwarte muur te slechten, ook niet bij hun alles of niets offensief in het laatste kwartier.

UNI-trainer Maarten Cornelissen was na het eindsignaal opgelucht: ,,We haalden het tempo uit de wedstrijd en brachten weer een extra verdediger in. Het was nodig alles uit de kast te halen. We hielden uiteindelijk de poort dicht voor deze zwaar bevochten overwinning.”

Cornelissen: ,,Waarschijnlijk kunnen we met deze 1-0 vervroegd de winterstop in. Nu trainen ’s avonds door de coronamaatregelen niet mee kan, hoop ik niet dat de bond wel wedstrijden laat spelen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.