Categorie├źn
Uni VV 1

Voorbeschouwing Uni VV-DVOV

Balsponsor: KM Consult (https://www.kmconsult.nl)

Komende zaterdag speelt Uni VV thuis tegen DVOV uit Velp. DVOV staat in de subtop en won afgelopen weekend overtuigend en knap van ESA, met liefst 6-1. Uni VV is dus helemaal gewaarschuwd.

Uni VV verschijnt ook goed gemutst aan de aftrap, de vraag is nog even of dat met een geheel fitte selectie is. Vorige week won Uni met 1-0 van Redichem, gezien de kansenverhoudingen een terechte zege, en de strijd/inzet was ook goed. Bij winst sluit Uni VV steviger aan bij de middenmoot; bij verlies moet Uni een stapje terug doen. Kortom: een belangrijke pot.

Balsponsor is KM Consult, een bedrijf van Uni VV-coryfee Koos Meijer. Koos Meijer was van 1985 tot 2012 lid van Uni VV en heeft iets tastbaars achter gelaten, namelijk het clublied van Uni VV, dat bij elke overwinning in de kleedkamer (ook anno 2021) wordt gezongen. Hierover wat informatie over KM Consult en de werkzaamheden van Koos Meijer: Projecten van KM Consult kenmerken zich door passie en fun. Het is steeds weer een zoektocht naar hoe je in toezicht en handhaving kunt excelleren.

Waartoe ben ik op aard? Waarom doe ik het eigenlijk en hoe kan het dan steeds beter. Ik werk vooral voor omgevingsdiensten die voor gemeenten en provincies vergunningverlening en toezicht doen bij bedrijven op het gebied van vooral milieu. Ik ben nauw betrokken bij Omgevingsdienst NL, de landelijke vereniging van deze diensten die samenwerking om leuke dingen te doen die goed zijn voor onze leefomgeving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.