Categorieën
Uni VV 1

Voorbeschouwing Uni VV-ZZC

Balsponsor: Podcast 024/7 (www.0247.nl)

Komend weekend staat de tweede thuiswedstrijd voor Uni VV op het programma. Op het USC ontvangt het team van Maarten Cornelissen ZZC, de fusieclub uit Zelhem (voormalig Zelos).

Een kraker; zo kun je deze wedstrijd wel noemen. Ten eerste: beide teams hebben (helaas) nog 0 punten na drie wedstrijden. Ten tweede: Uni VV en ZZC hebben een mooie, amicale band. ZZC-speler Timo Tuenter woont bovendien in Nijmegen en was/is een graag geziene gast op trainingen van Uni VV. Deze man is een talent, maar verkiest ook vaak een drankje boven een wedstrijd, getuige zijn afwezigheid in deze kraker. Hij gaat zijn vertier komende zaterdag namelijk zoeken bij een festival en dus niet op het voetbalveld. Jammer voor de vele fans. Ten derde: de balsponsor is Podcast 024/7. Dit is een podcast van ‘’misschien wel de meest charismatische man van Nijmegen en omstreken’’: Joris van Meel (keeperstrainer Uni VV 1).

Deze rasoptimist en Vinted-liefhebber tovert met de tijd, want wie een blik werpt op al zijn wekelijkse werkzaamheden en activiteiten valt van verbazing achterover. Daar krijgt een paard de hik van. Een van zijn paradepaardjes is dus zijn podcast: 024/7 (spreek uit: nul 24/7) is dé podcast over bijzonder Nijmegen. Uni vv 3-doelman Joris van Meel interviewt Nijmeegse makers en doeners die onze stad kleur geven. Te beluisteren via je favoriete podcastapp of gewoon op www.0247.nl. Hulde voor deze man en dank voor je steun aan het eerste elftal van Uni VV.

Voor beide teams dus een hele belangrijke wedstrijd gezien de ranglijst. De sfeer zal vast en zeker gemoedelijk blijven, maar binnen de lijnen wordt het hopelijk een mooie pot voetbal. De vraag is met wie ZZC aan komt zetten komende zaterdag. Is dat met Menno Diepenbroek, de baltovenaar en ervaren rot? En is dat met Diederik Wiltink, de gevaarlijke opkomende, maar ook blessuregevoelige back? En staat Harm Reindsen onder de lat, de man met een seizoenskaart bij De Graafschap? Wij hopen op een mooi treffen, dus allen tot zaterdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.