Categorieën
Uni VV 1

Strijdend Uni vv verliest van ZZC

Uni verloor helaas met 0-3 tegen ZZC. Die uitslag lijkt fors, maar gezien het spelbeeld was het wel geflatteerd. Al na drie minuten stond het 0-1, een mooie voorzet van Diederik Wiltink werd binnengetikt. Een stom begin, en slap ook.

Daarna kwam Uni VV beter in de wedstrijd, en de beste kansen werden ook door Uni gecreëerd, maar de meedogenloosheid ontbrak. Het had zomaar 2-1, 3-1 kunnen staan bij rust , maar door een onhandigheid kreeg ZZC een terechte penalty, en dat cadeau werd uitgepakt.

In de tweede helft zakte ZZC in en Uni VV streed en speelde beter. Een paar goede kansen werden wederom gecreëerd maar wederom de scherpte ontbrak. En dat is jammer, want Uni VV verdiende deze dag echt meer.

Helaas moest de gifbeker leeg in de slotfase, want Maickel van Kol (zie foto) kreeg rood nadat hij een speler in de zestien neerhaalde. Handenbinder Diepenbroek wist daar wel raad mee: 0-3.

Doodzonde deze nederlaag. Een paar domme fouten, maar de inzet was goed en er werden zeker kansen gecreëerd. Geflatteerd dus, maar het zit gewoon niet mee nu. Kop omhoog dus, is het mantra voor de mannen van Maarten Cornelissen.

Vanavond in ieder geval vertier, dan gaat er gebowld worden. Ciao.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.