Categorie├źn
Uni VV 1

Uni VV blijft op 0 na forse nederlaag met ondertal tegen ESA

In Arnhem lukte het ook in de derde competitiewedstrijd niet om een punt te pakken of te winnen. Het werd helaas 7-0 voor de thuisploeg.

In de eerste helft stond Uni VV snel op 1-0 achterstand, maar na die goal kwam Uni VV steeds beter in de wedstrijd en speelde ESA eigenlijk steeds wat slordiger. Dat biedt perspectief zou je dus zeggen.

Helaas kwam er daarna een zeer discutabel moment. De goedlachse en aimabele Sem Gasperz kreeg een rode kaart die totaal niet rechtvaardig was. Hij kreeg de bal op de arm, dat zeker, en een penalty volgde. Maar de scheids gaf tot ieders verbazing een rode prent. Zelfs de tegenstander liep nog even naar de scheids om te zeggen dat dit wel heel gortig en overdreven was, maar helaas draaide de beste man de beslissing niet terug. Moet wel worden gezegd: keeper Steven Nuytinck keerde de strafschop keurig.

Bij rust stond het 1-0, maar vlak daarna ging het (nog meer) tegen zitten voor het team van Maarten Cornelissen. Er was veel pech, ook een paar mooie doelpunten van ESA, en met het ondertal was het extra veel meters maken voor iedereen, waardoor ook de vermoeidheid toesloeg. ESA won uiteindelijk met 7-0.

Man of the match aan Uni VV-zijde was gek genoeg keeper Steven Nuytinck, die een paar prachtige ballen pakte en dus een penalty keerde. Ook Axel Haak en Bram van Zon speelden een goede wedstrijd, mag ook worden gezegd.

Na afloop werd in het zonnetje nog even nagezeten in de Arnhemse wijk Rijkerswoerd. Een mooi terras bood plek voor een leuk gesprek, en schlemiel Sem kon alweer wat lachen. Bovendien mocht de auteur vandaag in de auto van Bart Kremer (zie foto), een gifgroene Volvo uit 1973 (waarvan akte). Een attractie waar ze bij het Openluchtmuseum in Arnhem alleen maar van kunnen dromen. Zo had deze dag toch nog wat mooie momenten! Tot snel allen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.