Categorieën
Uni VV 1

Uni vv heeft eerste punt verdiend in Teuge

Uni VV speelde 2-2 tegen Teuge en dat was terecht. Naast het gelijknamige vliegveld (zie foto 1), inclusief parachutisten tijdens de warming-up, begon Uni VV uitstekend aan de wedstrijd. Het team van Maarten Cornelissen vloog erop, won veel duels en kon geregeld voor de goal komen. Dat het 0-1 werd was terecht. De auteur schoof een vrije bal in de verre hoek. Een opluchting, want dit was de eerste goal dit seizoen.

Helaas was de euforie van korte duur. Teuge kwam voor het eerst, via een combinatie, alleen voor Steven. Die pareerde één op één geweldig, maar bij de rebound was hij helaas kansloos. Tot de rust bleef Uni daarna de licht bovenliggende partij, maar met 1-1 werd er op het mooie sportpark, inclusief ontspannen sfeer, de kleedkamer opgezocht.

Warme thee stond daar voor ons klaar in een klassieke kleedkamer, zie foto. De tweede helft bestond uit een iets aanvallender spelend Teuge. Bij Uni VV was Bram van Zon ingevallen. Dat deed hij met verve. Hij joeg veel en was aan de bal sterk. Bovendien stond hij na een mooie aanval op de juiste plek, zoals dat een goede spits betaamd: 1-2. De eerste overwinning leek in de maak, maar een penalty na een onfortuinlijke charge van de sympathieke maatschappijleer-docent Wiltjo Koster leidde tot de 2-2. Zonde.

De slotfase kon nog alle kanten op, maar beide teams moesten genoegen nemen met een punt. Ergens jammer voor Uni VV, anderzijds werd er de eerste helft vooral erg goed gevoetbald. Dat biedt zeker perspectief. Man of the match: invaller Bram van Zon. Deze Limburger viel uitstekend in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.