Categorieën
Uni VV 1

Voorbeschouwing Uni VV – FC Zutphen

Balsponsor: Bakkerij Van Kol (Doornenburg)

Komende zaterdag staat de tweede competitiewedstrijd op het programma voor Uni VV 1. Vorige week verloor Uni VV haar eerste wedstrijd tegen Dieren ruim: 5-0. Tegenstander FC Zutphen won juist haar eerste wedstrijd ruim (6-0 tegen Eefde).

FC Zutphen doet sowieso mee om de titel dit seizoen en is eigenlijk een maatje te groot voor deze derde klasse. Toch wist Uni VV in het verleden vaak de gelederen gesloten te houden tegen de mannen uit de Torenstad. Vaak kwam FC Zutphen pas in de tweede helft op voorsprong. Ander saillant detail: twee keer werd na een wedstrijd Uni VV-FC Zutphen een lockdown afgekondigd door de regering. De kans dat dit komende zaterdag gebeurt is nihil natuurlijk, maar je weet maar nooit…

Balsponsor is Bakkerij Van Kol uit Doornenburg. Deze ambachtelijke bakker is een niet te missen schakel in het dorpsleven van Doornenburg, een idyllisch dorpje, bekend van het fraaie kasteel (en de bakkerij).

De eigenaren van de bakkerij, ouders van talent en Uni VV-speler Maickel van Kol, stoppen ziel en zaligheid in het runnen van dit bedrijf. Ben je eens in de buurt van Doornenburg? Stop dan eens bij deze bakkerij en koop een lekker broodje (of taart).

Marcel van Kol: dank voor de steun aan Uni VV!

Samenvatting van de laatste ontmoeting:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.