Categorie├źn
Uni VV 1

Hoevelaken maatje te groot voor Uni VV

Balsponsor: Koster Mediation.

De eerste wedstrijd van Uni VV eindigde in een fiasco. Tegen een beter Hoevelaken verloor het team van Maarten Cornelissen met 0-5 (ruststand 0-2). Drie treffers vielen uit een standaardsituatie. Zelf had Uni VV soms ook echt wel kansjes, zo raakte Sem Gasperz mooi de lat met een afstandsschot en schoot Job Coenen bijna raak na een mooie aanval. In de slotfase sloeg de vermoeidheid toe en maakte Hoevelaken er nog maar liefst 3 bij.

Een lesje effectiviteit, en Hoevelaken heeft verdiend gewonnen, dat hoor je deze reporter niet ontkennen. Uni moet ervan leren en het resultaat niet te serieus opvatten. Gelukkig is dat iets wat wij goed kunnen, dingen niet al te serieus nemen.

Man of the match was Bart Kremer. Deze Achterhoeker met uitschuifbare benen speelde een prima pot!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.