Categorie├źn
Uni VV 1

Uni vv wint nipt van Lienden

Op een mooi sportpark in de Betuwe, locatie Lienden, nam de Rossi i negri uit Nijmegen het op tegen de plaatselijke FC, ooit een grootmacht in het amateurvoetbal. Na het dichtdraaien van de geldkraan komt het vlaggenschip nu uit in de vierde klasse.

Met een fris elftal had Uni VV het in het begin even lastig. Een paar kansen kwamen er ook voor Lienden, maar keeper Mark van der Haar stond op zijn post. Vlak voor rust scoorde de auteur de 0-1, na druk zetten. De tweede helft was Uni VV de betere ploeg, en kreeg een mooie kans na een foutloze aanval over de flanken.

Jacco Brokking kwam edoch een teennagel tekort om de aanval af te ronden. Daarna werd het alsnog 0-2. Maickel van Kol schoot een corner op goal en met een subliem hakje toucheerde de charismatische Achterhoeker Bart Kremer de bal: 0-2.

Uni VV leek de wedstrijd rustig uit te spelen, maar een vedette van Lienden kopte op mooie wijze de 1-2 binnen, waarna een slotoffensief van Lienden volgde. Lienden kreeg ook een grote kans, iedereen twee hem al, maar Mark van der Haar (foto) pakte op katachtige wijze deze bal. Daarmee was Mark absoluut de man of the match. De levensgenieter uit Berkum was daarmee in zijn sas, logisch ook. Op naar de laatste bekerwedstrijd, thuis tegen Woezik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.