Categorie├źn
Uni VV 1

Voorbeschouwing: Uni VV 1-Hoevelaken 1 (bekerwedstrijd)

Balsponsor: Koster Mediation (https://www.kostermediation.nl/)

Komende zaterdag start het bekertoernooi voor Uni VV, waarin het in de poule is ingedeeld bij Hoevelaken, Woezik en FC Lienden. De eerste wedstrijd is komende zaterdag, tegen Hoevelaken.

Naast het algemeen bekende snelwegknooppunt beschikt die plaats ook over een derdeklasser (uitkomend in 3B om precies te zijn). Uni VV beschikt over een nagenoeg fitte selectie. Doelstelling voor het bekertoernooi is er niet, los van drie mooie wedstrijden spelen waarin de contouren van het elftal van Maarten Cornelissen zichtbaar zullen worden.

Heuglijk nieuws is er ook, want Koster Mediation (geleid door Erik Koster, vader van speler Wiltjo Koster), is de balsponsor tegen Hoevelaken: Koster Mediation beweegt zich sinds 2015 op het veld van conflicthantering zoals UNI VV op het voetbalveld: fanatiek, serieus en tot het laatste fluitsignaal gedreven, en tegelijk ook relativerend, anders dan anders en niet in alles even ernstig.

Maar waar UNI VV gaat voor de winst, gaat Koster Mediation voor het gelijke spel of een win-winsituatie. En waar UNI VV probeert anderen op snelheid af te troeven, let Koster Mediation juist goed op of iedereen wel in hetzelfde tempo mee kan komen.

Al zijn de verschillen tussen UNI VV en Koster Mediation misschien groter dan de overeenkomsten, ze zoeken allebei de verbinding. UNI VV zoekt de verbinding tussen de linies. Koster Mediation zoekt de verbinding tussen de belangen. En zoals het spel van UNI VV diepgang heeft, hebben de gesprekken bij Koster Mediation dat ook.

Nieuwsgierig geworden? Kijk op https://www.kostermediation.nl/ of bel: 06 37278754. Het spel is belangrijker dan de knikkers! Erik Koster dank voor de support en het zijn van balsponsor!!

Hup Uni VV!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.