Categorieën
Uni VV 1

Jaarafsluiting Uni vv 1

De laatste officiële voetbalavond van het seizoen 2020-2021 vond donderdagavond plaats. In het idyllische Park Brakkenstein (geopend medio 1932) werd er onder het genot van een natje en een droogje teruggekeken op de afgelopen jaargang.

De gezelligheid was alom aanwezig, en alsof dat nog niet genoeg was had Steven Nuytinck ook nog een een uitmuntende voetbalquiz voorbereid. Zijn bezielende leiding zorgde voor veel enthousiasme en hilariteit. In een heuse finaleronde won uiteindelijk het groepje van Desley Neve.

Er werd een hoop gelachen, maar de avond had ook een melancholische keerzijde. Er werd namelijk afscheid genomen van liefst 9 spelers: Bob Reede, Emiel Cuijpers, Oscar van der Heijden en Job Van Schaeren vertrekken met z’n allen naar een vriendenteam bij Kolping Dynamo, zo’n 250 meter vanaf het sportcentrum USC. Deze stoere mannen hebben de afgelopen vier seizoenen bij Uni VV 1 gespeeld, wat ze met verve hebben gedaan.

Daarnaast vertrekken ook David Bloem, Steven van Kuijk, Wouter Bisseling en Pepijn de Kler, die vanwege allerlei billijke omstandigheden een punt moeten zetten achter het lidmaatschap bij de rosso i negri uit Nijmegen. Wij willen jullie (vertrekkende spelers) allen bedanken voor jullie inzet voor het eerste elftal van Uni VV en alle succes wensen voor de toekomst.

Daarmee komt een einde aan een kort en apart seizoen; cliché maar is zo, wat ik jou brom. Ook de communcatieafdeling van Uni VV duikt voor 1,5 maand het zomerreces in. Niet getreurd, na de komkommertijd volgt weer een heuse hausse aan berichten op onze social media. Graag tot dan. Ciao.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.