Categorie├źn
Uni VV 1

De kop is eraf!

Tegen Krayenhoff, kandidaat voor de titel in zondag vierde klasse, verloor Uni VV haar eerste oefenwedstrijd met 3-1. Na de laatste wedstrijd in oktober 2020 in de regen tegen FC Zutphen was het voor de manschappen van Maarten Cornelissen heerlijk weer de wei in te mogen.

Het publiek aan de Energieweg was benieuwd hoe de aanwinsten van Uni VV (Axel Haak, Marwan Baktit, Ties Heutinck) zouden spelen. Alsof dat nog niet genoeg voor hen was zagen zij ook een nieuwe nummer 10 op het veld: keeper Steven Nuytinck was de aanvalsleider die voor gevaar mocht zorgen. Bij rust stond het edoch 0-0, zonder ├ęcht grote kansen.

Na rust kwam Krayenhof op 2-0, maar daarna rechtte Uni VV de rug en zette het goed druk op Krayenhof, wat middels een treffer van capitano Job Coenen, assist van jawel Steven Nuytinck, tot de 2-1 leidde. Daarna kreeg Uni zelfs kansen op 2-2 maar in de zogeheten contra kreeg Uni het spreekwoordelijke deksel op de neus.

Al met al een mooie avond. Man of the match trouwens was Marwan Baktit. Uni VV moest flink in de buidel tasten om hem van SV Nijmegen los te weken, maar een ieder aan de Energieweg kon concluderen dat je dan wel echt een rasvoetballer erbij hebt. Wordt vervolgd.

M. Baktit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.