Categorieën
Uni VV 1

Uni VV begroet nieuwe aanwinsten

Na het afscheid van een hele groep (markante) personen is het Uni VV gelukt om haar selectie voor het seizoen 2021-2022 rond te krijgen.

Bob Reede, Job van Schaeren, Emiel Cuijpers, Twan Dolmans, Pepijn de Kler, David Bloem, Wouter Bisseling en Oscar van der Heijden vertrokken bij de rosso i negri. De Technische Commissie (TC), onder leiding van Job Coenen, moest aan de bak, maar slaagde met vlag en wimpel in haar zoektocht naar nieuw elan.

Foto vanaf links, vier nieuwelingen: Daniël van der Ploeg, Jacco Brokking, Bart Kremer en Marwan Baktit.

Coenen: “We werden in de maand april geconfronteerd met een uittocht van 8 spelers. Dan weet je dat je als TC een spannende transferwindow tegemoet gaat. Het moest snel, maar we gaan ook voor kwaliteit. We hebben de afgelopen periode veel jongens afgetest, maar we zijn uiteindelijk zeer verheugd met de komst van Marwan Baktit (SV Nijmegen), Daniël van der Ploeg (Berkum) , Jacco Brokking (Oranje Blauw), Ties Heuticnk (RKZVC), Axel Haak (Harfsen) en Bart Kremer (AZSV).

Het ware pittige onderhandelingen. En ja, dan moet je wel eens een zaakwaarnemer meenemen naar de Bakker Bart voor een lunch. En ja, dan moet je laten zien dat je het meent. Maar dan heb je uiteindelijk wel een stevige kwaliteitsinjectie en kun je een waardige selectie afleveren aan trainer Cornelissen. U spreekt een tevreden TC.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.