Categorie├źn
Uni VV 1

Afscheid van een icoon

Na 5 seizoenen Uni VV nam vandaag Tijs Lap, uit Wageningen, afscheid van de rosso i negri.

Tijs, gescout door Uni VV bij SKV, was helaas veel geblesseerd in die jaren bij Uni VV en dat was een fikse aderlating, aangezien Tijs misschien wel de beste voetballer was in de selecties van die jaren. De mooiste momenten van Tijs bij Uni VV? Een tackle uit bij Excelsior Zetten en een wereldgoal tegen Eerbeekse Boys vorig seizoen. Maar bovenal was Tijs een meester in humor; in het voetbal niet al te serieus nemen. Als Aad de Mos-liefhebber verzorgde hij voor meerdere fraaie apps in de groepsapp, maar ook bij de Tempelier was hij meerdere keren aan het schitteren.

Tijs, een fervent mountainbiker en voetbalzone volger, gaat een nieuwe uitdaging aan in San Sebastian, Baskenland (184.000 inwoners). Wat Tijs niet lukte met Uni VV hoopt hij in Spanje wel te doen: promoveren, maar dan in de scheikunde. En dat is knap, heel knap. Via deze weg willen we Tijs zeer, maar dan ook zeer bedanken voor al die tijd bij Uni VV. Gelukkig zijn er ook in San Sebastian meerdere mooie mountainbike routes, en bovendien zal Tijs een seizoenskaart nemen bij Real Sociedad. Iets om jaloers op te zijn.

Als dank voor de inzet kreeg Tijs een mooi aandenken aan Nijmegen: een NEC shirt met bedrukking van Barreto. Tijs, gracias por todo!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.