Categorie├źn
Uni VV 1

Weer een jaartje in gezellig 3A

De indeling voor het nieuwe seizoen is er. Wederom een jaar in de derde klasse A voor Uni VV: het elfde op rij! Toch altijd een mooie klasse met overwegend sportieve en gezellige verenigingen. Komend jaar lijkt 3A wellicht ook iets sterker te worden, o.a. met de komst van Cuijk. Mooie toevoeging: Teuge. Voor het laatst werd er in 2008/2009 tegen Teuge gespeeld. Uni VV won toen thuis met 1-0 door een doelpunt van Merijn Offringa. Een mooie wedstrijd om naar uit te kijken dus. Hup Uni VV!

3A
Dieren
DVOV
ESA
Eerbeekse Boys
Excelsior Z.
FC Zutphen
JVC Cuijk
Oeken
Redichem
Sp Eefde
Sp Teuge
SV Waalstad
UNI VV
ZZC’20

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.