Categorieën
Uni VV 1

7 gastspelers, 2 lege handen

Uni verloor helaas de laatste wedstrijd voor de winterstop van SC Eefde met 2-3. Zoals zo vaak dit seizoen een wedstrijd met twee gezichten (maar ook een wedstrijd met nieuwe gezichten, 7 welteverstaan): een matige eerste helft gevolgd door een (veel) betere tweede helft. Dit zag ook Laura, de vriendin van centrale verdediger Jorian: ,,de eerste helft zag je ook dat Eefde vertrouwen had en vaak beter speelde. In de tweede helft waren zij juist veel op elkaar aan het mopperen en speelde Uni VV goed.” Dit was werkelijk een uitstekende analyse en is geen speld tussen te krijgen.

Dan even het scoreverloop: 0-1, 1-1 door Job Coenen, 1-2, mooie volley van Wiltjo Koster die leidde tot de 2-2 en vlak daarna de 2-3. Vooral de eerst helft speelde Uni VV onwennig, ook doordat op drie plekken “nieuwe” gastspelers stonden (Jeroen, Emiel2 en Just). Allen zeer bedankt voor het meedoen.

In de tweede helft drong Uni VV veel meer aan en kreeg Eefde geen kansen meer. Uni VV wel; Job schoot prachtig op de lat, een bal werd (met de hand?) van de doellijn gehaald en David’s vrije bal in de dying seconds was keurig, zij het niet dat een speler van Eefde de bal bij de paal mooi uit het doel kon koppen.

Eigenlijk was een punt terecht geweest, maar het zij even zo. Rest ons niets anders dan tegen alle volgers te zeggen: fijne feestdagen en graag tot snel in 2020; liefst 25 januari (Uni VV-OVC).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.