Categorieën
Uni VV 1

Uni 1 in mindere periode

Uni zit even in een mindere periode. Ook de wedstrijd tegen titelkandidaat ESA uit Arnhem werd verloren, dit keer met 4-0.

Het winderige sportcomplex zorgde ervoor dat goed voetballen lastig was. Met twee droge knallen kon ESA in de eerste helft twee keer scoren. Inval-doelman Benny kon daar niets aan doen trouwens en hij keepte voor de rest een prima wedstrijd waarvoor hulde en dank!

In de tweede helft kon Uni VV iets meer voetballen met de wind in de rug en werden een aantal speldenprikjes uitgedeeld. Maar écht gevaarlijk kon het team van Devanna niet worden. In de eindfase van de wedstrijd kon ESA nog twee mooie doelpunten maken. Eentje na een slimme corner en de ander na een mooie aanval over veel schijven.

Een 4-0 nederlaag tegen een titelkandidaat is geen schande, maar de inzet en mentaliteit kan en moet nog wel iets beter bij Uni. Duels worden in deze fase van de competitie net wat gemakkelijk verloren en de hoofdjes gaan nét wat te snel hangen. Er is nog geen man overboord maar er is wel genoeg werk aan de winkel.

Gezellig was het trouwens wel hoor. De tegenstander was aardig, een leuke goaltune (signorita lala) en lekker warme douches. Balletjes gehakt na afloop ook meer dan uitstekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.