Categorieën
Uni VV 1

Voetballen op zaterdag in Nijmegen?

Uni VV 1 is op zoek naar nieuw talent!

Uni VV is voor het komende seizoen op zoek naar uitbreiding van de eerste selectie. Dus wil je op een behoorlijk niveau (3A) komen voetballen in Nijmegen, op de zaterdagmiddag? Dan heb je je club gevonden!

Uni VV 1 is op zoek naar nieuw talent! Wat we te bieden hebben: wel de lusten (voetballen op niveau op zaterdag, waarbij het geen halszaak is als je een keer een training overslaat of een wedstrijd mist vanwege een weekend weg), niet de lasten (je speelt niet met of tegen gasten die er helemaal niets van kunnen). Kortom: de charme van de kelderklasse, maar dan niet in de reserve zesde klas.

Voor volgend seizoen kunnen we versterking goed gebruiken: voetballers én keepers! Iedereen kan lid worden, je hoeft geen student (geweest) te zijn. Spelers gaan niet bij ons weg omdat de resultaten tegenvallen of de sfeer niet goed is. Integendeel. Maar we hebben wel te maken met van die slimme jongens die voor hun werk moeten verhuizen of elders gaan studeren – en dan is er nog die lul van een aanvoerder die een jaar op wereldreis moet met zijn vriendin.

Dus als je denkt een aanwinst te kunnen zijn voor Uni VV, dan horen we graag van je! Krenten in de pap voor de Uni VV’er zijn het zingen van het clublied na iedere overwinning en aan het eind van ieder seizoen de onovertroffen Speler van het Jaar-verkiezing. We beloven: derdeklassevoetbal of anders de ambitie om in de vierde klasse bovenin mee te draaien – wat alleen maar positieve gevolgen kan hebben voor de frequentie van het Uni VV-lied.

Het kan haast niet anders dan dat je na het lezen van dit verhaal geïnteresseerd bent geraakt. Dus zou je een keer mee willen trainen (op maandag of donderdag) of direct maar overschrijven? Neem vooral contact met ons op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.