Categorieën
Uni VV 1

Uni VV kansloos onderuit in Wageningen

Nadat Uni VV vorige week verrassend een punt pakte tegen Advendo, wilde het team deze week wel eens 3 punten pakken. Tegen SKV, de voormalige club van Daan en Tijs. Voor beide was het geen memorabele terugkomst op sportpark De Zoom. Tijs kon niet meedoen vanwege een blessure en Daan viel na een halfuur spelen ook uit met een hamstringblessure. Voor de rest van de Uni VV’ers was het overigens ook geen memorabele middag. Er werd kansloos verloren, met 3-1. Op 10 minuten na had Uni VV niets te vertellen in Wageningen en gefrustreerd trok het team weer richting Nijmegen.

In de derde helft bleek dat Uni VV ook nog eens de eerste vrouwelijke uitsupporter van het seizoen op knullige wijze was misgelopen. Nicole, vriendin van spits Wissink, was verteld dat de wedstrijd in Veenendaal was. Niet dat ze met de correcte locatie wel was aangekomen, want ‘het zadel van de wielrenfiets stond te hoog’, dus ze besloot om alleen in de derde helft aan te treden. Prima keus, want op het veld leek het af en toe ook of de spelers de verkeerde locatie hadden doorgekregen.

In de derde helft kwam overigens ook aan het licht dat aanvoerder Koen Flipse de pers niet meer te woord wil staan. Met tot gevolg dat Snus, zelf medewerker bij De Gelderlander, gebeld wordt door zijn collega voor een wedstrijdverslag. Volgende week zouden ze ook Dr. Martens kunnen bellen, zolang ze maar niet bellen met ongestel.. uhum… ongepaste vragen. Maar dat terzijde.

De derde helft was in ieder geval een prima basis om op voort te borduren naar volgende week: SC Oranje thuis. Wissink is in ieder geval ‘more than motivated!  Also for all other matches yet to come this season.’ Aldus zijn berichtje aan de trainer, nadat hij zijn basisplaats verloor. Nu de rest nog….

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.