Categorieën
Uni VV 1

Uni VV kansloos onderuit in Arnhem

cv8eydtxgaaafbw

Na een vrij weekend mocht het vaandelteam van Uni VV aantreden tegen één van de toppers in de 3e klasse dit seizoen. Vorig seizoen werd er thuis verrassend gewonnen van het jonge en technische ESA. Later in het seizoen werd er uit, na een goede pot, onfortuinlijk met 2-0 verloren. ESA was dus gewaarschuwd om Uni VV, ondanks de ranglijst, niet te onderschatten.

Na 10 redelijk gelijk opgaande minuten met kansjes her en der was het toch vrij snel gedaan met de ambities om er nog iets van te maken. Al snel vielen de 1-0 en 2-0 en was het Nijmeegse verzet gebroken. Het is vanzelfsprekend dat ESA meer individuele klasse heeft, maar vandaag won ESA het ook op agressie en strijdlust. Iets wat Uni VV zichzelf mag aanrekenen. De tweede helft kwam Uni VV nog wel iets dichterbij door een kopbal van Koen Flipse, maar ook deze aansluitingstreffer werd snel teniet gedaan door weer een goal aan Arnhemse zijde. Uiteindelijk liep de score nog uit tot 6-1. Iets wat Uni VV al te vaak is overkomen dit seizoen.

Aangezien het team absoluut niet de sterren van de hemel speelde zaterdag, was het des te prettiger dat onze Vlaamse sterrenkundige in de derde helft college gaf over wat er zich echt in de hemel afspeelt. Volgende week mag het in de derde helft gewoon weer over voetbal gaan, want dan staat de stadsderby tegen Keizerstad op het programma. Een wedstrijd waar we onze eerste 3 punten moeten verdienen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.