Categorie├źn
Uni VV 3

Fairlight steekt Uni VV 3 in het nieuw

De prestaties van Uni VV 3 op het veld zijn niet altijd om over naar huis te schrijven, een fraaie overwinning her en der daargelaten, dus dat doen we hier ook maar niet. Meer aandacht gaat er dit seizoen naar de tenues. Bij de start van het seizoen had het derde enkel de beschikking over shirts met korte mouwen, waarbij Marienjo het een goed idee vond om daar een blauwe longsleeve onder te dragen. Dat moest anders besloten de Viktor & Rolf van Uni VV 3 (oftewel stijliconen Bert & Henk) en ze richtten de commissie Frikkeldel op. Uiteindelijk leverde dit twee mogelijke tenues op waaruit de spelers in een referendum moesten kiezen. Na lang soebatten over vorm en kleur besloot sponsor Michel over zijn hart te strijken en gewoon beide aan te schaffen. Na de winterstop zijn derhalve deze schitterende tenues in gebruik genomen. En nu de lente aanbreekt zal binnenkort het, iets minder fraaie, maar toch niet onaardige kortemouwenshirt aangetrokken worden.

Michel en Fairlight bedankt!

univv3

univv3back

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.