Categorieën
Uni VV 1

UNI vv 1 zoekt nieuwe spelers en een keeper!

Je leest het goed: de leukste voetbalclub van Nederland en omstreken is op zoek naar nieuwe aanwas! Want met het naderende afscheid van enkele routiniers kunnen we volgend jaar wel weer wat vers bloed gebruiken.

Vind jij voetbal ook de belangrijkste bijzaak van de wereld, kun je aardig tegen een balletje trappen of een aardig balletje vangen en denk jij dat jij een versterking voor ons bent? Laat dan iets van je horen!

Wat hebben we te bieden? Een tof team dat bestaat uit zowel studenten als hardwerkende arbeiders. Een spannende competitie in de zaterdag derde klasse A (hopen we…) waar iedereen altijd van iedereen kan winnen. Een mooi complex op het Universiteitsterrein (waar veel vrouwelijk schoon rondloopt!). Een relaxte sfeer waar prestatie en recreatie hand in hand gaan (en het dus niet zo erg is als je eens een keer een zaterdag mist door bijvoorbeeld een familieweekend (maar vaker is natuurlijk wel vervelend)). En een unieke clubcultuur, wat tot uiting komt in de 3e helft bij Café Jos, de weekendjes weg, de speler van het jaar verkiezingen en alle andere Uni VV activiteiten.

Dus twijfel niet langer en train een keer mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.