Categorieën
Goud Uni VV 1 Uni VV 2 Uni VV 3 Uni VV 5

4 juni 2016: UniVV-DIT-feest!

Op 4 juni 2016 vindt bij het Wylerbergmeer in Ubbergen het grote UNIvv-DIT-feest plaats: een feest in festivalvorm voor iedereen met een roodzwart hart. Jong en oud, mannen en vrouwen, jongens en meisjes, leden en oud-leden, supporters en andersverbondenen. Er is voor ieder wat wils! Het wordt een dag waarop alles kan en niets moet. Waarop je kunt ouwehoeren met teamgenoten, oud-teamgenoten of mensen die je nog helemaal niet kent. Waarop je van muziek of andere optredens kunt genieten. Of waarop je de hele dag met een lekker biertje en wat eten in de hand pootje baadt. Gestructureerde chaos: dat is waar UNIvv voor staat. En dat is wat jou 4 juni 2016 te wachten staat. Dat mag je dus niet missen!

Hoe gaan we dat doen dan?
UNIvv is een kleine, armlastige club. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat we geen groot feest kunnen houden. Hoe we dat willen bereiken? Door een heus DIT-feest te organiseren. DIT staat voor Do It Together, wat inhoudt dat we dit feest echt met elkaar gaan maken. Met muzikanten uit de club (of via de club). Met materiaal en kennis van en via mensen uit de club. En met donaties en sponsorschappen van en via mensen uit de club.

De komende maand inventariseren onze werkgroepen wat we allemaal precies nodig hebben om in de volgende mailing terug te komen met een grote verlanglijst. En dan zijn jullie aan zet! 

Heb je nu al ideeën wat jij bij kan dragen?
Heb jij een grote generator in de schuur staan? Wil jij een gedeelte van het programma vullen? Of voel je de intense behoefte om 10, 100 of 1000 euro te doneren? Voel je dan vrij om ons dat nu al te laten weten!

Één reactie op “4 juni 2016: UniVV-DIT-feest!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.