Categorieën
Uni VV 1

Uni VV – DEV Doorn 0-3

Dit wedstrijdverslag had uit 1 woord kunnen bestaan: ONMACHT. Niet met kleine letters. Nee, met hoofdletters. Geen onkunde. Want zo slecht zijn we nou ook weer niet. Sterker nog: ik hoorde dat de trainer zich afgelopen donderdag na afloop van het positiespel zelfs een compliment had laten ontglippen. Geen onwil ook. Want we wilden best wel.

Maar ONMACHT dus. Het lukte ons gewoonweg niet om onze kunde en wil op te roepen. Treurig, maar waar.

Het gekke: we kregen in de beginfase nog best wat kansen. Jos kwam na een mooie actie 1-op-1 met de baardkeeper van DEV, maar schoot tegen hem op. En Koen kreeg nog ein Riesen Chance toen een vrije trap van diezelfde Jos panklaar op zijn knarretje kwam.

Maar toen stonden we al met 0-1 achter. Onmachtig ingrijpen van onze verdediging zorgde ervoor dat de spitsen van DEV wel heel erg gemakkelijk door onze verdediging heen konden wandelen en de openingstreffer in de touwen konden jassen.

In de rust probeerden we de onmacht achter ons te laten en – net als vorige week – de tweede helft vlammend te beginnen.

Leuk bedacht, maar dan zul je altijd zien dat je een baggergoal tegen krijgt. Een schot kwam bij iemand op zijn kanis terecht, waarna de bal zomaar de 16 in caramboleerde. En daar dook opeens een Doorns mannetje op die de bal in de hoek poneerde: 0-2.

Hierna had de scheids mogen affluiten, ware het niet dat er nog 40 minuten te spelen waren… We probeerden nog wel wat, maar zonder de echte overtuiging er nog wat van te willen maken.

Dat de Doornse rechtsbuiten nog een fijne actie in huis had en vanaf een meter of 10 de bal in de linkerbovenhoek schoot, was leuk voor zijn statistieken, maar veranderde niets aan het gevoel dat we toch al hadden: het was ruk en dat was het.

Volgende week: VCA. Zaak om de onmacht dan om te zetten in pure macht. KAPOT MAKEN DIE GASTEN!

Één reactie op “Uni VV – DEV Doorn 0-3”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.