Categorieën
Goud Uni VV 1 Uni VV 2 Uni VV 3 Uni VV 5

Save the date: 4 juni 2016!

Op 1 januari 1956 werd de UniversiteitsVoetbalVereniging opgericht. In het kort: Uni VV. Het is inmiddels bijna 2016 en dus zijn we nagenoeg 60 jaar oud.

Al 60 jaar lang is Uni VV een club waar voetbal de belangrijkste bijzaak is. Waar eenzelfde inloopshirt een taboe is. En waar het woord self-supporting op twee manieren uit te leggen is: we regelen alles zelf en we moeten ons – bij gebrek aan hordes supporters – zelf aanmoedigen.

Nog maar enkele jaren geleden leek het erop dat we de 60 niet zouden halen. De universiteit trok de subsidiestekker uit onze club, waardoor we ten dode opgeschreven leken. Leken werd gelukkig geen bleken. Vertegenwoordigers van alle elftallen zorgden er samen voor dat we uit de as herrezen.

En hoe! Anno 2015 is onze club meer dan 5 losse teams. Sterker nog: we zijn een echte club geworden! Het geheel is meer dan de som der delen. Natuurlijk nog altijd wel in de vorm van een ongeorganiseerde structuur (of in een gestructureerde chaos, zo u wilt), want dat is al 60 jaar waar wij ons prettig bij voelen.

Uni VV 60 jaar. Dat moet gevierd worden! En dat gaan we dan ook doen.

Op zaterdag 4 juni 2016 organiseren we daarom een groot feest!

Begintijd: 14 uur
Eindtijd: in de late uurtjes
Locatie: Ergens in (de omgeving van) Nijmegen

Het wordt een machtig mooi feest voor iedereen met een rood-zwart hart. Hoe dat er precies uit komt te zien, laten we jullie de komende maanden weten.

Wat we al wel weten is dat we een soort van festival willen organiseren waar voor eenieder wat te halen is: voor spelers, oud-spelers, supporters, sponsors, partners, kinderen. Iedereen met een rood-zwart hart (of hert?) – of die het rood-zwart een warm hart toedraagt – is welkom!

Kom je ook?

Zodra we beter in beeld hebben wat er op 4 juni staat te gebeuren, laten we je dat in een nieuwe mailing weten. Maakt dat je niet uit en kom je toch wel? Mail dat dan alvast door naar joris@univv.nl. Je naam wordt dan gepubliceerd op onze openbare gastenlijst.

Rood-zwarte groet van de Uni VV FeeCie
Jan Cuijpers (Uni VV Goud)
Hermsen Brascamp (Uni VV 4)
Henk Frickel (voorzitter, Uni VV 3)
Cas Brunen (Uni VV 2)
Cees Verheul (Uni VV 2)
Job Coenen (Uni VV 1)
Joris van Meel (Uni VV 1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.