Categorieën
Goud Uni VV 1 Uni VV 2 Uni VV 3 Uni VV 5

“NEC” wint Uni VV toernooi

Op de foto staan vlnr: Ronald, Andre, Bauke, Sergio, Gerben, Daan, Kees
Op de foto staan vlnr: Ronald, Andre, Bauke, Sergio, Gerben, Daan, Kees

Zaterdag 6 juni werd weer het jaarlijkse Uni VV toernooi georganiseerd. Het eerste, tweede, derde en vierde team hadden hun sterren afgevaardigd en er was ook een kleine stukje ervaring uit Goud aanwezig. Na een fanatieke strijd bleek NEC de sterkste te zijn, zij wonnen al hun wedstrijden tegen de Graafschap, Go Ahead Eagles, Volendam en nog een team dat dermate weinig indruk maakte dat ik geen idee meer heb welke dat was.

De winnaars werden na afloop bij de barbecue door de veurzitter gefeteerd op een fles champagne.  De nieuwe mecenas en tevens hoofdsponsor van Uni VV Andre -Marcel Boekhoorn- Overbeek  ‘schonk’ deze aan succestrainer Ronald Smits die op deze dag weer wat nieuwe talentjes binnen de club had ontdekt.

Na de prima verzorgde BBQ (Arie bedankt!) werd de avond voortgezet met de Champions League bij Trianon, en het bleef nog lang onrustig in Nijmegen…

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.