Categorieën
Uni VV 1

Juryrapporten nummers 4 t/m 29…

Bryan Adams
Zou Bryan Adams ooit te weten krijgen dat hij een studentenclub in de derde klasse zaterdag in Nederland aan 4 overwinningen op rij heeft geholpen met zijn tekst: ‘we’re gonna win’? 

Thom
Weer zo’n spits die halverwege het jaar vertrekt, slappe zak. Het is te hopen voor Uni VV dat ie nog even blijft, liet in de eerste helft van het seizoen wel vaak zijn klasse zien namelijk.

Wiebe
Gedoodverfde toekomstig speler van het jaar, maar mag van zijn knie nooit meer voetballen. Tragiek ten top. Ik huil tranen als Capello over Van Basten. Extra knap dat je zelf opgewekt en betrokken bij Uni bent gebleven.
Leuk dat je er af en toe was. Dat werd zeer gewaardeerd!

Sander
Van leiding geven aan UNI vv vorig seizoen, naar leiding geven aan huize Lenferink bleek een kleine stap. Deze jongen is ook van alle markten thuis. Hopelijk maak je volgend seizoen een mooie doorstart in het 3e.
Een lange slungel op het voetbalveld. Maar wel degelijk 1 met kwaliteiten. Kopsterk en kan een bal vasthouden, dat zijn wel taken die jou liggen. Jammer dat je heel weinig hebt gespeeld, mede door blessureleed. Desondanks ben je wel altijd betrokken gebleven bij het team en geholpen waar dat kon (vlagger, verzorger, thee verzorgen, scheidsrechter ontvangen). Sander de alleskunner!

Maarten
De grote goedaardige reus!
Een boom van een kerel. Op het eerste gezicht leek jij het ideale aanspeelpunt voor de speelstijl van het team. Helaas ging dat in de eerste wedstrijd als een nachtkaars uit. Tijdens trainingen was je niet van de bal te krijgen, zo beresterk. Wel ben je altijd betrokken gebleven bij het team en bleek jij een fantastische vlagger te zijn. Maarten the flagging dutchman!
Dit seizoen stond meer in het teken van zijn blessures dan zijn aanwezigheid, maar kwaliteit gaat gewoonlijk boven kwantiteit en dat heb je ruimschoots bewezen. Ik vind het jammer dat je bij ons stopt, want je bent gewoon een erg gezellige gozer!

Thomas
In potentie onze beste voetballer. Schitterend overzicht, heerlijke inspeelpass, enorme duelkracht. Dat kwam er op de trainingen wel uit, maar in de wedstrijden die hij speelde nog te weinig. Alhoewel, gaandeweg het seizoen leek hij het Nederlandse voetbal steeds beter te begrijpen. Viel in bij Oranje-Blauw uit en droeg daar de wedstrijd, reed de week daarop op zaterdagochtend terug vanuit België, kwam om 14 uur aan en stond in de basis. Thomas heeft zijn plek gevonden.

Gij bent me toch een zotteke! Een Belg in het team heeft toch zijn impact gehad. Je bent een goede stofzuiger voor de verdediging, en bovendien kan je ook nog aardig goed meevoetballen. Je ziet vaak de ruimtes en hebt een ongekende rust aan de bal. Zoals Belgen denk ik ook wel zijn, wat rustiger qua temperament. Belgisch bier daar ben jij verzot op, en groot gelijk dat je hebt. Een paar lelijke blessures gehad, en af en toe weleens op reis, maar toch was je wel belangrijk voor het team. Ik zal nooit vergeten dat je bij SKV uit, na je wissel lekker met pils in de hand ging kijken naar de wedstrijd. Alleen een Belg kan dat flikken!

Onze beste speler in potentie, maar het woord flegmatiek lijkt wel voor hem uitgevonden. Onze slimme sterrenkundige die eerder een STER bleek in bier drinken dan in het laten uitblinken van zijn voetbaltalent op het voetbalveld. Als hij niet zo met zijn hoofd in de wolken liep, zou hij nog wel eens een echter voetbalSTER kunnen worden (heb ik nu een puntje verdiend met deze matige astronomie verwijzingen ;)?

Stuurde dit seizoen net iets te vaak zijn kat. Raap je ribbedebie bij elkaar en zorg dat de captain zich blauw betaalt aan de tournee generale volgend seizoen. We rekenen op je!

Eigenlijk zou Thomas heel veel minpunten moeten krijgen omdat hij dit jaar vaak ‘ribbedebie’ was of ‘zijn kat stuurde’. Toch verdient hij een vermelding omdat hij speciaal voor onze wedstrijd terug is gekomen uit België terwijl hij midden in een lesbische bruiloft zat. Schijnt zelfs nu ook een vriendin te hebben.

Dirk
Een boomlange kerel. Uitschuifbenen waarbij zelfs Peter Crouch het af moet leggen. Aanvalsleider van het team. Een bandje in het haar, wat je normaal gesproken alleen bij tenniswedstrijden ziet, maar desondanks zag het er wel prima uit. Dit jaar niet zoveel goals gemaakt als in voorgaande jaren, maar wel altijd belangrijk geweest als aanspeelpunt. Ook ik heb genoten van jou tijdens de trainingen en spaarzame wedstrijden. Daarnaast ben je buiten het veld een toffe kerel. Vaak vrolijk en altijd in voor een lekkere knuffel. Dat gaan we denk ik allemaal het meest missen aan jou, een lekkere stevige knuffel op de momenten dat het even nodig is. Dirk het gaat je goed!

Schrijft prachtige teksten op een groen papiertje, die man heeft toch zijn hart op de juiste plek zitten. Maar stoppen, nu al… Dat wordt een bierbuikje over een paar jaar gok ik.

Dit was niet zijn beste jaar, maar helaas wel het jaar van zijn afscheid. Dus bedekken we alles met de mantel der liefde en onthouden we gewoon zijn positieve punten: heerlijke vent, goede kop erop, gezellig en ambitieus en natuurlijk lid van de Kabel!

Sjoerd
Het lijkt wel of de tijd heeft stilgestaan. Een muziekfanaat, dat was al snel wel duidelijk. Het uiterlijk van een drummer of gitarist, zo speelt hij ook in het veld. Strakke ballen worden op maat gegeven als voorzet. En zijn poot terugtrekken doet hij ook zeker niet. Een penalty nemen blijkt soms nog wat moeilijker te zijn dan menigeen denkt, desondanks heb je wel het lef om er voor te gaan staan. Als verdediger heb jij ook de kwaliteiten om mee te voetballen, daarbij de rust en het overzicht te bewaren. Sjoerd, zingen de fans!
Robuuste rots in de branding. De vader die het langst op feestjes blijft hangen, waarvan akte en hulde! Speelt ook nog in een leuk bandjes trouwens.

Sjoerd, eerste speler in de geschiedenis van Uni vv die op de bank plaats moest nemen omdat hij te laat kwam. Onze beste verdediger, en alweer een goed seizoen gedraaid. Nog lang niet klaar voor de stap naar het derde.

Was dit de man die twijfelde of ie ooit nog wel normaal zou kunnen voetballen? Degelijk als in zijn jonge jaren, en hij is pas 31. Misschien komen de beste jaren nog wel?

Bruno
De Maldini van het team. Sleurend stuurt hij zijn manschappen naar voren toe. Druk houden jongens is het advies. Je hebt laten zien een enorme meerwaarde te zijn als libero. Indraaiende corners heb ik nog nooit zo mooi zien binnenvallen. Je hebt dit jaar ontzettend veel gedaan voor het team en de club, iedereen zal dat binnen de vereniging beamen. Je geeft het team kleur, het hart dat zal altijd zwart-rood blijven kloppen. Je ben een goede verdediger, die ondanks soms wat slippertjes toch veel ballen heeft onderschept. Ik ben je dankbaar dat ik mocht komen voetballen bij dit team, en me ook echt een Uni VV’ér voel. Een leider binnen en buiten het veld, dat is Bruno!

Volgens mij heb jij nog nooit een fout gemaakt in een wedstrijd…in jouw beleving. Er was altijd wel iemand anders die je de schuld kon geven. Behalve tegen Otterlo, dat was gewoon een dikke blunder, dat besefte jezelf ook nog. Nu in het derde…succes ermee ouwe baas.

Dit was dan wel zijn laatste seizoen, maar dit is ook meteen het beste seizoen dat ik onder hem heb mogen dienen. De eigenlijke aanvoerder, die de aanvoerdersband aan Koen gaf om die jongen meer zelfvertrouwen en eigenwaarde te geven. Waarvoor hulde!

Bruno, kan volgens Trainer Smits wel 200 jaar worden als laatste man. Ondanks het advies van deze wijze man stopt Bruno ermee. Bruno was dit jaar een belangrijke schakel in de waterdichte verdediging van Uni. Toch zullen wij Bruno misschien nog wel meer missen buiten het veld. Hij is namelijk veelzijdig, naast laatste man is hij secretaris en consul. Ook verzorgt hij, sinds de laatste keer dat er op een camping geslapen werd, het weekendje weg. We gaan je missen Bruno!

Wouter
Ik heb vaak naast je gezeten op de bank en heerlijk genoten van je lekkere scheten. Vooral als de dug-out klein was, dan roken ze behoorlijk goed. Op de trainingen waren er de weergaloze acties. Het vasthouden van de bal, wegdraaien en schieten op doel. Dat is en blijft jou specialiteit. Daarnaast heb ik vaak lol met je gehad en hebben we de tirades van de trainer van dichtbij mogen meemaken. Ondanks dat je pas een tijdje bij ons bent, heb je toch al een aantal goals gemaakt. Ook jij hebt dus je steentje bijgedragen aan dit seizoen. Klasse Wouter!

Onder al dat lichaamsgewicht zit een potentieel goede voetballer. Weet volgens mij alleen nog niet helemaal of hij fanatiek wil brallen of voetballen…

Koen
Gaat dit jaar totaal onderbelicht worden omdat hij vorig jaar al speler van het jaar werd – en wellicht ook deze tekst moet voorlezen – maar heeft afgelopen jaar enorm veel regelwerk verzet. Regelde meestal de sleutels, de computer, de ontvangst van de scheids, het invullen van de wedstrijdpapieren, de toss en was de appvriend van de trainer. Ik geef het je te doen… Koentje, dikke vette chapeau!

Koen BILLY – Stille kracht van het elftal die als een vies goedje de zaakjes bij elkaar houdt. Met zijn directe en onbeschaamde vragen worden gesprekken op een niveau getild waar Oprah nog iets van kan leren. Oooh en hij kan ook best wel een beetje verdedigen…

Een goede tweede seizoenshelft vlakte met gemak zijn wat mindere eerste helft uit. Toch last van het post-“Speler van het jaar syndroom”? Ontzettend gezellig vent die ik erg hoog heb zitten en er altijd graag bij wil hebben. Minpunten: Feyenoord en zijn jaloezie naar de Kabel die wisselend schattig, aandoenlijk en meelijwekkend was☺

Een topper pur sang! Aanvoerder en leider van dit team. Regelt alles buiten het veld, maar ook super aanwezig binnen het veld. Geweldige toespraak gehouden bij oranje-blauw, waarna we alsnog de volle winst pakten. Ik moet jou ontzettend bedanken, want ondanks dat ik niet veel heb gespeeld dit seizoen, ben jij altijd voor mij opgekomen en heb je mij gesteund. Ik heb zelden zo’n topper meegemaakt als jij. Een echte sportman, die leeft voor het voetbal. Zowel voor Uni VV al Feyenoord. Jammer dat je mijn assist verknalde tegen oranje-blauw, maar als er 1 iemand is in het team die ik dat kan vergeven, ben jij het wel Koen. Flippie je bent het echt, een TOPPER!

Dit seizoen mag je bij gratie van Bruno de aanvoerdersband om je ielige armpjes dragen. Dat straalt toch helemaal niks uit. Najah..we doen het maar mee.

Koen ‘Il capitano’ heeft dit jaar menig kink in de kabel voorkomen. Waarschijnlijk met zijn kabeltrossen van bovenarmen die ieder conflict aankunnen. Nooit te beroerd om vers gevangen kabeljauw uit te delen. Afzondering in de groep heeft Koen een broertje dood aan, zeker als het van die mooie jongens betreft, maar als je het lief zou vragen Koen is er wellicht nog plek…

Stefan (2 punten)
Leuke gast en hopelijk onze toekomstige doelpuntenmachine. Groot lichaam, klein hartje, dat mag ik wel.
Er zijn 3 spelers die de 6e plaats delen met ieder 6 punten.

Vincent (6 punten)
De man van een aantal belangrijke goals. De man van het kappen en draaien, waar verdedigers hun handen en voeten vol aan hebben. De man met de felbegeerde tekst als het niet zo lekker loopt: ”Nou wij weer Uni, komaan!” of ”Komaan jongens, iets meer” of ”Ga zo door mannen”. Maar het allermooiste wat ik vanaf de kant zo bijzonder vond is het volgende. Bij een hoge bal keihard je eigen naam noemen, en vervolgens niet bij de bal kunnen komen om te koppen. Prachtig! Dat toont wel passie en karakter, dat maakt jou ook een echte voetballer. Gezellig in de kroeg en niet te beroerd om extra kosten op zijn rekening te nemen.

Vincent heeft egaal borsthaar. Hij komt het beste tot zijn recht in combinatie-voetbal. Ik geniet altijd van zijn aanwezigheid.

Stabiel en goed spelend dit seizoen. Een echt univv’er, blijkens zijn almaar uitbreidende takenpakket. Regelde onze nieuwe shirts voor volgende seizoenen (toch?) en blijkt niet onwelwillend om de potentiële weekendjes-weg-organisator te worden. Kreeg misschien niet altijd het vertrouwen dat hij wilde, maar als dit hem alsnog gegeven werd, speelde hij vaak een puike wedstrijd. Af en toe behoorlijk strijdlustig, iets dat we in het verleden niet altijd van Vincent kenden, maar dat bleek dit seizoen anders. Laatste (grote) pluspunt: gewaardeerd lid van de Kabel.

Vinny, omdat je het stokje van Bruno om altijd alles te regelen zo onwijs makkelijk over pakt. Daarnaast is de trainer mailen voor een basisplaats natuurlijk ook punten waard.

Vincent, heeft er mede voor gezorgd dat we volgend jaar in nieuwe tenues te bewonderen zijn. Heppie en Wouter zullen hier vooral blij mee zijn.

Deze bankier is onberekenbaar en strooit kwistig met passjes. Haalt op de trainingen een hoog rendement, maar in de wedstrijd komt ‘t er niet altijd uit, al hebben meer Uni VV’ers daar last van.. Heeft daarom misschien niet al te veel krediet van de trainer en is daarmee soms het kind van de rekening. Had dit seizoen gelukkig weinig last van dikke knieen. Hij plant zijn weekendje weg keurig in een inhaalweekend. Alleen jammer dat er dan ook daadwerkelijk ingehaald moet worden.. Heeft elk jaar weer een goeie opkomst in Jos en is een echte Uni VV’er, en dat is natuurlijk waar ‘t uiteindelijk om draait: een aandeel in elkaar.

Joost (6 punten)
Onze falcon heeft twee kanten. Aan de ene erger ik me kapot, van de andere geniet ik intens. Reden waarom ik Joost punten geef is dat de eerste kant afgelopen jaar een stuk minder te zien was dan afgelopen jaren. De handjes bleven wat vaker naar beneden. Wees niet bang: Jozef heeft het nog altijd in zich om in zijn eentje een training naar de gallemiezen te helpen, maar daar staat een berg goeds tegenover. Hij is loyaal, een echte teamspeler en iemand die leeft voor het voetbal. Stel 11 Joosten op en je weet zeker dat ze er alle 11 voor gaan. (Je weet ook zeker dat je er 11 keer uitgelopen wordt, maar dat terzijde.) Liet zijn kracht zien toen hij Marienjo even opzij zette, voordat deze onze trainer een hernia zou bezorgen bij Redichem uit. Bij Keizerstad uit stond hij opeens linksback. En daar baalde ‘ie van. Hij zette zich erover heen – in de wetenschap dat zijn dame langs de lijn stond? – en speelde een berepot. Dat levert punten op! Jozef, je bent een topper!

Deze man zou niet misstaan in een Scandinavische triller of film. Met een zwaard en schild in zijn handen tracht hij elke wedstrijd weer de strijd aan te gaan met iedere tegenstander. Sloopwerk, ruzie maken met de scheids, maar tevens wel vaak de rust bewaken op het middenveld en achterin. Een echte strijder! Tijdens trainingen was hier weleens wat minder van te zien, maar wedstrijden (veldslagen) werden met 100% inzet aangegaan. Een vrolijke sporter, die gevoel heeft voor humor op de juiste momenten. Ik heb veel om je gelachen, net zoals de rest van het team. Een Viking strijder, dat is Joost!

Hij heeft de potentie om speler van het jaar te worden, maar dat temperament en die trainingen… Ontzettend goed jaar gehad, waarbij het vele spelen zijn zelfvertrouwen veel goed heeft gedaan. Bij Joost is dit zelfvertrouwen echter een dunne balans tussen positieve (strijdlust) en negatieve energie (tikkeltje onbeheersbaar…misschien arrogant?). Ook wel Mister 60 procent genoemd, vanwege zijn perfecte beheersing om trainingen op minimale kracht te volbrengen, tot groot ongenoegen van zijn teamgenoten die bij hem in het partijspel zijn ingedeeld. Laatste (grote) pluspunt: gewaardeerd lid van de Kabel!
anders gaat hij klagen bij de wedstrijdleiding.

Jozef heeft op zaterdag altijd drie directe tegenstanders. De aanvaller van de tegenpartij, die kan ie meestal wel aan. De scheidsrechter, daar heeft hij het al iets moeilijker mee, want met elke beslissing probeert ie Joost wat meer uit z’n spel te halen. En zichzelf, dat is de grootste tegenstander voor de Viking. Hij praat Joost regelmatig uit de wedstrijd, laat hem z’n geduld verliezen en geeft hem soms een pet om er mee te gooien. Als Joost zich volgend jaar alleen richt op de echte tegenstander weet ik zeker dat ie Speler van het jaar wordt. Hup Joost!

Joris (6 punten)
Geen bal is buiten het bereik van de armen van deze octopus, altijd scherp als er een zeldzaam gat in verdediging valt. Zorgt voor motivatie tijdens trainingen en de wedstrijd zoals geen ander dat doet. Menig punten staan dit seizoen op zijn naam, daarom de derde plek.

De allereerste speler die ik leerde kennen van Uni VV 1 was de keeper. Man wat lijkt die vent verdomd veel op Diego Costa zeg, was meteen de eerste indruk. Vanaf dag 1 klikte het meteen, en voelde ik me fijn in het team door jou. De keepersoutfit van jou, kom je eerder tegen tijdens Carnaval, dan tijdens een voetbalwedstrijd. Een geel outfit zou jou ook niet misstaan. Grote helm op het hoofd, prachtig om te zien. Petr Cech is er helemaal niks bij. Ik heb ontzettend veel van jou geleerd, en voel me vereerd om getraind te hebben met jou. Inschieten voor de wedstrijd, het leukste meestal van de dag (meestal enige balcontacten), maar wel erg nuttig om onze keeper scherp te krijgen. Ook heb jij mijn bijnaam geïntroduceerd, ha ha natuurlijk heel erg leuk en origineel! Dat is inmiddels een eigen leven gaan leiden…Je bent als een vader voor me geweest, die altijd belangstelling toonde. Als ik 1 iemand heel erg ga missen, dan ben jij het wel Joris. Je bent echt een wereldgozer! Kom maar……….Godzakkeju

Wat een topper! Dit seizoen heb ik vaak met open mond zitten kijken als hij er weer een beslissende of weergaloze redding in huis had. Zo’n topkeeper aan het werk te zien blijkt gelukkig nooit te wennen
Als we kijken naar kwaliteit, constantheid, beleving, schreeuwvermogen en wie het hardst met zijn wreef tegen de paal kan trappen zou Joris de drie punten verdienen. Als we nu met zijn allen tegen elkaar zeggen dat hij gewoon de beste is maar we niet elk jaar die schijtbeker aan hem kunnen geven, heeft hij er wellicht vrede mee. Als er echter de iemand de beker twee keer zou moeten mogen winnen dan is hij het wel!

11 april 2015. Stand 2-1 voor tegen Oranje blauw. Laatste minuut. Penalty tegen. Beste voetballer van Oranje blauw achter de bal. “Kommmaaaaannnn dannnnnn! Schieten dan! Kommaarrr!!” briest onze nummer 1 op de lijn. De bal wordt prima binnengeschoten in de linkerhoek, maar Joris werkt met een katachtige reflex de bal op wonderschone naast het doel. Corner. Joris staat op en schreeuwt: “C, eerste paal, Vinnie tweede paal!”. Het stoppen van een penalty, de normaalste zaak van de wereld. Wat hebben wij een geluk met deze geweldenaar.

Joris, wat een geweldig seizoen! Bijna elke wedstrijd wel minstens één cruciale redding, met als absolute hoogtepunt de gestopte penalty bij Oranje in blessuretijd. KOM DAN JONGEN, KOM OP DAN!!! Voelt zich ook buiten het veld verantwoordelijk voor het team en de club, top!

Joris, perfecte combinatie van fanatisme en humor.

Het is goed dat de Speler van het Jaar bokaal elke keer aan iemand anders uitgereikt wordt, anders had Joris er al 10 op z’n schoorsteen staan. En dat was wel zielig geweest voor Mies. Gaat gelukkig voor de club nog even door, al moeten jullie beloven volgend jaar de winst niet meer weg te geven, dat is slecht voor zijn voet en voor de doelpalen.

Vico (7 punten)
Wissel van het jaar. Kwam als groentje bij het team en had in het begin grote moeite met de meer mannelijke manier van spelen. Hij gaf echter niet op; hij bleef trainen en bleef op zaterdag komen. Ondersteunde waar hij kon, terwijl hij natuurlijk liever in de basis had gestaan. Moest vlaggen bij Lunteren, terwijl hij in had kunnen vallen. Dat had niet iedereen aangekund en verdient dus een dik compliment. Je toonde doorzettingsvermogen en deelde aan na de winterstop zelfs af en toe een schup uit. Mooi man! Beloonde zichzelf met zijn wereldgoal tegen Advendo. Goed gedaan, Vici!

Man, wat vind ik het knap dat jij na zo’n ellendig seizoen bankzitten bereid was om voor het team de huldiging van NEC over te slaan. Respect!!

Veni, Vidi, Vici. De man die met een glimlach op zijn gezicht een seizoen lang de trainer gezelschap heeft gehouden op de bank verdient punten voor zijn doorzettingsvermogen (of onverschilligheid)
Vicky. Vrouwtje gedumpt, vrijgezel leventje en naar het tweede. Nieuwe kansen. We zien je nog terug!
Vico heeft er ondanks zijn geringe speeltijd het beste van gemaakt. Hoge trainingsopkomst, altijd in voor een praatje, fanatiek fan van NEC, kortom een topgast. Gelukkig blijft hij lid van UNI vv, zodat we hem hopelijk nog vaak tegenkomen.

Daan (8 punten)
Alleen je verhalen en ideeën omtrent vrouwen zijn al een punt waard.

Stiekem al weer 3 jaar lid van Uni VV. Werd de afgelopen 2 jaar op bijna elke positie gebruikt, maar lijkt aan de buitenkant voorin nu wel zijn plek gevonden te hebben. Toch wisselt hij nog ijzersterke wedstrijden af met hele zwakke. Of zijn dit de grillen die horen bij een buitenspeler?

Daan is bijna elke week wel te vinden in café Jos. En mocht hij er niet zijn, dan is hij op vrouwenjacht. Soms doet hij dit als zijn alter ego Jérome. Hij was dan ook erg blij dat Thomas bij ons kwam spelen zodat hij dit personage nog verder kan verbeteren. Daan date voornamelijk oudere of getrouwde vrouwen, alhoewel, Daan date eigenlijk elke vrouw. Daan, rustig aan met je schouder deze zomer en zorg dat je fit bent volgend seizoen!

Een van de betere voetballers van Uni VV en kan op meerdere plekken uit de voeten. Richt zich buiten het voetballen vooral op vrouwen. Het is wel te hopen dat ie daar beter naar luistert dan naar de trainer.
Daantje is voor mij een held. Hij heeft zich bij ons nooit anders voorgedaan dan hij is. Hij is een beetje een buitenbeentje en misschien geen typisch univv-karakter, maar daardoor eigenlijk juist weer wel een echte univv’er. Hij heeft een ongelooflijke inzet en is er nagenoeg altijd. Ook al maakte zijn coschappen het af en toe moeilijk om te komen trainen, hij pakte een snelle hap op centraal station en stond een kwartier later op het trainingsveld. Om daar vervolgens vooral niet te luisteren naar anderen en weer volledig zijn eigen ding te doen, maar dat maakt zijn acties juist vaak onnavolgbaar! Daarnaast zijn Daantjes verhalen over de vrouwtjes natuurlijk sowieso punten waard. Daan, je bent een enorme topper, doe vooral waar je zelf zin in hebt, dan geniet ik het meest!

De tweede training van het seizoen. Daar kwam een kleine man het veld op lopen. Goeie look en een ketting om zijn nek hangen. Ik kende deze jongen nog helemaal niet. Maar hij straalde wel een enorm zelfvertrouwen uit. Tweebenig als Sneijder, scharen a la Ronaldo. Gedurende het seizoen zijn wij ontzettend naar elkaar toe gegroeid, en ik voel wel een speciale band. Misschien omdat het leeftijdsverschil minder groot is als met alle andere ouwe meuk in het team? Mooie verhalen over het ziekenhuis en poetsvrouwen. Altijd netjes gekleed. We voelden elkaar uitstekend aan op de training, ook al zaten we niet vaak bij elkaar in hetzelfde team. Draaien, kappen, nog een keer draaien. Mooi om te zien. Ik heb ook van jou veel geleerd tijdens trainingen. Daan je bent een echte vriend!

Daan is een toffe, mooie man, die ik niet zomaar alleen zou laten met mijn nichtjes, noch met mijn moeder en oma. De regisseur van 50 Shades of Gray werkt aan een sequel: Daan’s Dungeon. Deze low-budget film heeft geen script. Daan draagt simpelweg een Go-Pro camera terwijl hij vrouwen verleidt, meeneemt, en domineert in zijn humide kelder. Welke vader zou niet willen dat zijn ontluikende dochter aldaar voor het eerst de liefde betracht? De dialogen in de film, Daan’s Dungeon, vinden voornamelijk plaats in cafe Jos. Hier toont Daan gezelligheid, stabiliteit, en analyse. En de beste actie-scenes spelen zich af op het voetbalveld, waar Daan skill, frivoliteit, en zorgzaamheid toont. Bro, ik heb van je genoten dit jaar. Proost!
Goed seizoen gedraaid met een opmerkelijk hoge trainingsopkomst gezien zijn coschappen in Oost en Zuid Nederland en zijn dieet van Julia-maaltijden op het station.

Daan, niets anders dan lof en respect voor je inzet voor het team dit jaar. Ondanks je drukke coschappen sta je altijd als eerste in de kleedkamer om je bak Julia’s pasta weg te werken, om daarna vol te gaan trainen. Dit seizoen heb je goede wedstrijden afgewisseld met slechte en ik gun je komend seizoen een stabielere Daan. Verder hoop ik de Belgische Jerome veelvuldig op het weekendje weg te mogen begroeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.