Categorieën
Uni VV 1

UNIvv1 steeds dichterbij eerste winstpartij!

Toen ik eind vorig seizoen zag tegen wie wij dit seizoen in de beker zouden moeten spelen, schrok ik. Sterker nog: ik keek er niet naar uit, maar zag er zelfs tegenop. Orion, Woezik en BVC: dat zouden wel eens heel zware wedstrijden kunnen worden. En dat werden het…

Over de pot tegen Orion – waar ik zelf verstek moest laten gaan – heb ik niets dan goeds gehoord, maar toch verloren we met 3-1. De wedstrijd tegen BVC ging geflatteerd verloren met 1-4. En gisteren hadden we in de wedstrijd tegen Woezik geen enkele kans en gingen we er met 0-7 op. Tel daarbij de eerder verloren oefenwedstrijden tegen FC Kunde en vv Brakkenstein en je zou kunnen spreken over een wanstaltig slechte voorbereiding.

Zou kunnen, ja. Want hoewel we uit 5 wedstrijden slechts 0 punten wisten te halen, waren daar redenen te over voor. De belangrijkste: 3 van onze tegenstanders waren gewoonweg kwalitatief beter én we hebben de hele voorbereiding belachelijk veel afwezigen gehad. Zaak voor de afwezigen om snel weer fit te worden (we need YOU!). Zaak voor de aanwezigen om vooral moraal te houden.

2 dingen zijn zeker:

1) We hebben in ieder geval niet te vroeg gepiekt…
2) Onze eerste winstpartij komt met de week dichterbij.

Ik voel het, boys: volgende week zaterdag wordt onze dag! Come on, UNIvv!

Één reactie op “UNIvv1 steeds dichterbij eerste winstpartij!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.