Categorieën
Uni VV 1

Zaterdag: 17.00u voetballen!

Zaterdag spelen we om 17.00u in Lichtenvoorde. Voor de wedstrtijd kunnen we mogelijk even op kraamvisite gaan (?!) bij Hans en Mirjam. Na de wedstrijd heb ik voor de liefhebbers gereserveerd bij een restaurantje op de markt om vervolgens de kroegen in te duiken. Akkoord?

27 reacties op “Zaterdag: 17.00u voetballen!”

Kraambezoek check! Hans/Mirjam, van 3-4uur? Is om de hoek bij Longa, toch? Uurtje rijden. Om 2uur verzamelen en vertrek vanaf Trianon?
Al slaapplekken genoeg?

De volgende mensen hebben zich aangemeld:

1. willem
2. hans
3. dirk
4. job
5. pim
6. luuk
7. wout
8. wouter
9. kevin
10. marienjo
11. bruno
12. bauke
13. jaap
14. joost
15. sjoerd
16. koen

(huub)
peter (langs de lijn)

Sodeju, daar baal ik dus van. Beukie stelt zijn weekendje weg veilig. En Jos, niet meedoen! Ik herhaal: niet meedoen! Veul plezier en succes gasten!

Hartstikke gezellig en slaapplekken genoeg! Als iedereen tenminste met een 1-persoons luchtbedje komt! Uur of 3-4 hebben we de koffie/thee met beschuit klaar! (of liever op z’n achterhoeks met een biertje??)

Ik ga denk ik rechtstreeks vanuit Dinxperlo/Haaksbergen erheen. Terug nog alles open. Kan maar zo zijn dat ik met vriendin naar Nijmegen ga, of in Dinxperlo slaap of ook bij de groep blijf.

Mannen, wat zijn de plannen morgen.
1. 14:00uur Trianon
2. Ik neem de auto wel mee er kunnen nog twee mensen mee
3. Cadeau voor Maren, Hans en Mirjam (wie oh wie)

Ik heb net even met Pim gesproken. We vertrekken om 14.00u vanaf Trianon. Als je kan rijden, laat dat dan even weten op de site of aan Pim. Laat ook even weten als je niet mee hoeft te rijden (ik ben nu al in Lichtenvoorde, dus bij deze). Pim gaat vanavond nog een rondje bellen als het nog niet duidelijk is. Mijn ouders stellen hun huis ook beschikbaar, dus mochten er veel mensen blijven overnachten, dan kan dat ook bij mij thuis.

Oh, en ik koop wel een cadeau, hehe!

Ik rij heen, eet mee en rij na een korte na borrel naar mn ouders en dus niet terug. als je blijft slapen of naar nijmegen terug moet, moet je zelf even iemand aan zn jas trekken !

Koen; ik kan niet anders zeggen dan dat je erg sterk bezig bent.

Als iemand nu nog even het adres van Hans en gezin hier neerzet ben ik helemaal blij 🙂

Beukie, dan rijd ik met jou mee (indien geen andere auto’s nodig), ik neem 2e luchtbed mee Luuk, eet mee, drink mee, en hoop zondag mee terug te kunnen rijden. Lichtenvoorde zal weten dat uni is geweest 🙂

Wie heeft er een nokia oplader? Wil je die svp meenemen? Mijne ligt helaas op werk en de accu is niet bevallingsalarm-proof!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.