Categorieën
Uni VV 1

18.30 uur Ankara

Jaja, het zijn drukke tijden. Naast 12 mei, moet je ook zaterdag 7 mei vrij houden voor een traditionele Uni VV avond:
Na de thuiswedstrijd tegen SDS (waar we het seizoen natuurlijk met 3 punten gaan afsluiten) gaan we eten in Ankara en daarna op stap! Een herhaling van ’t feestje van vorig jaar in Dollars lijkt me wel wat. Aanvoerder van de nacht Kevin beheert opnieuw de pot, dus met de drankjes zit ’t wel goed.
En anders dan bij de BBQ en ’t weekendje weg zijn vrouwen (en kinderen!) hier ook welkom. Heel graag zelfs. We zullen Ankara enigszins voor moeten bereiden op de invasie, dus ’t is wel handig als je hier even laat weten wie er mee gaan.

Update: bij Ankara zijn ze inmiddels voorbereid op een kleine invasie. Ik heb om half 7 gereserveerd

19 reacties op “18.30 uur Ankara”

Ik heb dan al mijn met oude vriendengroep afgesproken om weer eens wat te gaan doen samen. Misschien ga ik wel mee eten. Ligt eraan hoeveel geld ik dinsdag met Lingo win 😉

Zoals aangemeld bij de aanvoerder van de nacht: Ankara en aansluitend de nacht in, mogelijk begeleid door Mieke maar ze weet ’t nog niet zeker, dus een potentieeltje reserveren bij Ankara indien mogelijk.

Ik ben er uiteraard!!! Marloes sluit later aan, ze zal mij tevens assisteren bij het beheren van de pot (lees: in een zo kort mogelijke tijd, zo veel mogelijk wijntjes drinken!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.