Categorieƫn
Uni VV 1

WINNEN morgen!

Vrinden! Nog twee wedstrijden en dan is het gedaan. Dan is het seizoen voorbij: het seizoen dat zo verdomde goed begon en een beetje als een nachtkaars uit lijkt te gaan. Nog twee wedstrijden om dat te voorkomen en onze redelijk goede reeks (een topwedstrijd tegen Lunteren en een heel aardige tweede helft tegen SKV) door te zetten en onszelf te belonen.

Mochten sommigen van jullie gemotiveerd worden door financiƫle beloningen, dan heb ik goed nieuws voor jullie: Dennis Koorn, trainer van SKV, strijdt met onder andere FC Lienden om een plek in de na-competitie. Afhankelijk van het resultaat dat jullie/wij morgen tegen Lienden behalen bepaalt hij of hij Homeboy, Goede Vriend of Vage Kennis van UNIvv wordt, zo zegt hij op onze Facebookpagina. Het voortbestaan van onze club ligt dus in jullie handen!

Hup UNIvv, stoere kerels. Ik zal aan jullie denken (wanneer ik morgen om 14.30 uur in mijn zwembroek mijn zoveelste biertje van de dag open trek…).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.