Categorieën
Uni VV 1

UNIvv1 krijgt wat het verdient. En SDS’55 ook…

De nummer 2 tegen de nummer 3 van de derde klasse A. SDS ’55 – UNIvv1 beloofde een spannende wedstrijd te worden. En dat werd het ook. Zonder goed voetbal, maar met een flinke dosis inzet van beide kanten.

De eerste mogelijkheden waren voor de ploeg uit Wekerom. Een afstandsschot viel na een paar minuten tegen de onderkant van de lat en volgens enkele groen-witten zelfs over de lijn. Grensrechter Snijders zag dat gelukkig anders… SDS’55 had het meeste balbezit en de meeste druk, UNIvv1 wist er vooral door counters uit te komen. En goed ook. Vooral MMFloors bleef rennen als een malle. Echte kansen kreeg SDS’55 echter niet: het bleef bij wat afstandsschoten.

In de tweede helft werd er wel gescoord. Na vijf minuten schoot SDS’er ‘good old’ Jos van Harten vanaf een metertje of achttien de bal snoeihard in de kruising: 1-0. UNIvv1 moest komen en deed dat ook. Koentje schoof wat meer in, en we kwamen wat meer in ons spel. De radiocommentator: ‘De kleine mannen van SDS hadden het moeilijk tegen de heel grote mannen van UNIvv.’ Dat bleek: een minuut of vijf na de 1-0 wist spits Klaassen na een driedubbele scrimmage de bal in de goal te tikken: 1-1. Alhoewel we in de laatste seconden nog een paar keer dichtbij de 1-2 waren, bleef het bij een gelijke stand. En daar konden niet alleen wij mee leven, maar ook onze tegenstanders uit Wekerom.

Rest mij nog de jonge scheids Maurice Paarhuis, die af en toe in de topklasse vlagt, te complimenteren met een goede wedstrijd. Kordaat, consequent en de wedstrijd aanvoelend. Keep it up!

Volgende week de inhaalwedstrijd tegen SKV en dan zit de eerste seizoenshelft er al weer op. Knallennnn!

Één reactie op “UNIvv1 krijgt wat het verdient. En SDS’55 ook…”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.