Categorieën
Uni VV 1

SDS’55 moet tevreden zijn met een gelijkspel (edestad.nl)

WEKEROM – Het duel om ’the best of the rest’ tussen SDS’55 en UniVV eindigde in een 1-1 gelijk spel. ,,Achteraf gezien moet je daar tevreden mee zijn” stelde Eddy Morren. ,,Een stuk of vier, vijf spelers speelden onder hun niveau. En dat was de reden dat er niet meer in zat.”

In de eerste drie kwartier ging het op en neer. De Wekerommers hadden wel de pech dat zowel Michiel Jansen als Jeroen Fraanje de lat raakten. ,,Volgens vriend en vijand stuiterde de bal van Jeroen achter de lijn. Maar ja, de grensrechter hield zijn vlag naar beneden”, vertelde Morren.

Een minuut of tien na de rust viel dan toch de 1-0. Jos van Harten kwam vanaf links naar binnen, en mikte van een meter of twintig de bal in de verre hoek: 1-0. SDS kom maar kort genieten van de voorsprong. Vanuit een scrimmage bracht Willem Klaassen de ploegen weer op gelijke hoogte.

Het laatste halve uur waren er niet echte grote kansen meer aan beide kanten. ,,UniVV heeft gewoon een goede ploeg. Ze bewezen niet voor niets derde te staan. En wij speelden niet echt een goede wedstrijd. Duidelijk was ook dat wij de geblesseerden Jos van Roekel en Maarten van den Top misten”, besluit Morren.

Bron: edestad.nl

Één reactie op “SDS’55 moet tevreden zijn met een gelijkspel (edestad.nl)”

Tja, en de grens van SDS deed z’n vlag juist wel omhoog toen Marienjo scoorde en ’t geen buitenspel was.
Anyhow, terechte uitslag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.