Categorieƫn
Uni VV 1

UNIvv1 legt kampioen Alverna op de slachtbank: 5-0!

In de laatste competitiewedstrijd van het jaar mocht UNIvv1 het opnemen tegen Alverna, dat twee weken eerder al kampioen was geworden. Echt veel druk stond er voor onze Wijchense tegenstander dus niet meer op deze wedstrijd. Helaas was de kampioen vorige week al tegen zijn eerste verliespartij opgelopen. Maar toch stond er voor UNIvv nog wel wat op het spel: Alverna had vooraf namelijk minder tegentreffers dan de roodzwarten. En daar moest iets aan gedaan worden!

Zo gezegd, zo gediggiedaan. Merijn kreeg het op zijn heupen, de keeper van Alverna had wat last van zijn heupen en dus mocht onze Melvinho er in de eerste helft drie inleggen. Alverna kreeg nog wel een klein kansje (waarbij de spits voor open goal naast schoot…), maar dat was het dan ook. Ruststand: 3-0.

In de rust spraken wissels Gary en Joost af dat zij in de tweede helft eens ‘wat nieuws zouden doen’. Aldus geschiedde. Gerben scoorde met zijn hoofd (snoeihard in het dak van de goal, echt waar!), Joost scoorde met zijn voeten (ja, echt waar!). Eindstand: 5-0. Belangrijker: Bruno blijkt een ’trekzak’ te zijn. Toch fijn om dat nu eens bevestigd te zien…

De doelstelling was gehaald: UNIvv1 is dit seizoen de minst gepasseerde defensie van de vierde klasse A. Wij kregen dit seizoen slechts 17 doelpunten tegen, Alverna wel 19! Omdat De Treffers met 0-11 van EMM wist te winnen, is de Groesbeekse club de meest scorende ploeg uit onze klasse geworden (95 maal). Wij scoorden slechts 90 maal. Dat onze spitsen in de na-competitie maar wat beter hun best mogen doen. šŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.