Categorieën
Uni VV 1

Trainer op TV

Het behalen van de nacompetitie (voor promotie) is altijd een goede prestatie. Zeker als dit gebeurt onder een onervaren, maar ambitieus en gedreven trainersduo. TV Gelderland is deze mening ook toegedaan en heeft één van de trainers gestrikt voor een televisie uitzending waarin hij vrijuit over zijn passie kan spreken en zijn kennis kan delen met de aanwezigen.

Hier is de uitzending te vinden.

3 reacties op “Trainer op TV”

Heerlijk! Hoe mediageniek.

Ben benieuwd naar de volgende afleveringen waarin dokter Huub een gebroken kuitbeen diagnostiseert als ‘verrekt enkelbandje’, huisarts in de provincie Christian de Groot een man met een vis onder zijn arm op bezoek krijgt, arts-onderzoeker Gijs Snijders alles mag vertellen over zijn onderzoek naar artrose, dokter Hans ons uitlegt dat roken niet goed is voor de longen en dokter Hennie ons meeneemt op patiëntenbezoek.

Meermeermeer!

En later op de avond kunt u kijken naar: “De lerarenkamer” waar docent Sjoerd een practicum geeft waarin varkensharten worden ontleed en docent Beukie legt nogmaals de stelling van Pythagoras uit.

We sluiten deze avond af met: “Help mijn man is klusser” waarin een jong stel uit Nijmegen een verouderd huis probeert op te knappen. Echter zonder noemenswaardige kluservaring. Als dat maar goed gaat…

Hij weet er best wat van hè?!

Ik heb niet de hele uitzending bekeken, maar is het wel goed afgelopen met meneer Den Dunnen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.