Categorieën
Uni VV 1

Zelos (Zelhem) moet eraan geloven!

Koen Horstman, Arjan ter Maat, Niek Groot Nibbelink. Zomaar een paar namen uit de selectie van Zelos. Jongens die nu misschien wel denken dat ze volgend jaar nog in de derde klasse spelen. En jongens die nu eigenlijk met hun meisje op vakantie hadden gewild, maar dat van hun trainer vast nog niet mogen. Zelos is namelijk de club waar wij het op 15 en 22 mei tegen op mogen nemen. Van de 22 wedstrijden wonnen de Zelhemmers er slechts vier, speelden zij er twee gelijk en verloren zij er 16. 34 doelpunten voor en 64 tegen. Geen mooie cijfers, maar dat zegt natuurlijk allemaal niets. Twee clubs, twee wedstrijden, 180 minuten knallen. Dat de beste moge winnen (en dat wij de beste mogen zijn!).

Één reactie op “Zelos (Zelhem) moet eraan geloven!”

Berichtje van Ton le Noble in het Gastenboek:

Beste sportvrienden,
Allereerst bedankt voor jullie alleraardigst stukje. Ook wij kijken uit naar komende zaterdag om tegen jullie een fijn potje te voetballen. Toen de naam UNI VV uit de hoge hoed rolde, gingen er bij de wat oudere garde toch wel wat lichtjes branden, als herkenning uit een wat verder voetbalverleden.
Graag tot zaterdag: Zelos-1 vs UNI VV-1 14.30 uur op de Pluimerskamp.
Ton le Noble – Leider Zelos 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.