Categorieën
Uni VV 1

Hallo moeders!

Dit is de website van UNIvv1, de leukste voetbalclub van Nederland en omstreken. Dat wij de leukste voetbalclub zijn, komt doordat wij de leukste jongens van Nederland en omstreken zijn. En dat wij de leukste jongens van Nederland en omstreken zijn, komt natuurlijk omdat wij de leukste moeders van de wereld en omstreken hebben. En die moeders, die schijnen de laatste tijd veel op onze site rond te hangen. Niet om ons controleren. Nee, natuurlijk niet. Nee gewoon omdat ze betrokken en geïnteresseerd zijn in hun zonen.

En dus wil ik van de gelegenheid gebruik maken om even te zwaaien naar de moeders van de leukste zonen van Nederland en omstreken. Dag moeders! Zwaait u even terug? Ja, moeder Klaassen en moeder Schuurmans, ik weet dat u daar bent. Laat maar een reactie achter. Degene die namelijk als eerste reageert, krijgt een virtueel bloemetje opgestuurd.

5 reacties op “Hallo moeders!”

Je vergeet de moeder van Bas Boonen die jullie altijd volgde en dat nog steeds doet ook al houdt Bas zich nu ook met andere dingen bezig zoals vaderen. Leuke site !! Veel succes !!!!
Marie-José Boonen

We hebben een winnaarrrrr! Van harte, oma Boonen! Ik zal het virtuele bloemetje binnenkort op deze site plempen.

Andere moeders: jullie mogen nog reageren! Ik weet dat jullie daar zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.