Categorieën
Uni VV 1

Stemmen! Maastricht, Gent of Haarlem

In de wandelgangen wordt er al druk over gesproken; waar gaan we dit jaar weer naar toe met het Uni VV weekend? Zoals altijd is dit weer een zware taak voor de organisator. Het moet namelijk aan meerdere eisen voldoen:
– er moet goed los gegaan kunnen worden
– er moet een plek zijn waar we met een grote groep (26 man!) terecht kunnen
– er moet een mogelijkheid zijn voor een partijtje voetbal op ’t scherpst van de snede (dit jaar 11 tegen 11 met 2 grensrechters, een scheidsrechter en een 4e official!)
– het moet op redelijke rij-afstand van Nijmegen liggen

Na hier en daar wat informatie opgedaan te hebben, ben ik tot de volgende shortlist gekomen. Laat de informatie even op je inwerken en reageer dan hieronder wat je voorkeur heeft. Meeste stemmen gelden…

Optie 1: Maastricht
Ode aan Christian de Groot. Back to his roots. Kan ons alle hotspots laten zien van deze gezellige stad. Er ligt een hostel in ’t centrum waar we vast wel terecht kunnen met zo’n grote groep. Maastricht ligt niet aan zee, dus de partij zal plaats moeten vinden in een park.

Optie 2: Gent
Volgens de Bruggenaren vorig jaar de place to be in Belgie. Jonge Nederlanders liggen goed in de markt bij de Belgische vrouwen (Koen, voor meer info, vraag Jesper). Ook hier is een groot hostel midden in ’t centrum. Voetballen zullen we in ’t park moeten doen. Ligt het verst van Nijmegen vandaan.

Optie 3: Haarlem
Ligt in de buurt van de zee, dus strandvoetbal is hier een optie. Hostel ligt echter niet op loopafstand van het centrum (5 km) en ook niet van het strand (8 km), dus je bent aangewezen op auto’s/taxi’s. Hostel is wel beschikbaar. Joris heeft al geinformeerd of hij met zijn ‘collega’s’ langs mag komen….

Ik heb de poll maar even weggehaald; mensen zouden kunnen denken dat alleen via de poll stemmen genoeg is. Niet dus! (Joris)

17 reacties op “Stemmen! Maastricht, Gent of Haarlem”

Ik heb er een paar dagen over nagedacht en ik ben er achter gekomen dat het eigenlijk helemaal niets uitmaakt waar we naar toe gaan: het wordt toch mooi. En de reacties tot nu toe bekijkende (alles steden hebben al meer dan 1 stem gekregen), weten we nu eigenlijk al waar we volgend jaar en het jaar naar toe gaan.

Mijn keuze? Haarlem.

Fijn dat jullie zo eensgezind zijn! Dat maakt de keuze een stuk makkelijker! 😉

En dan gooit die Beukie de Woutelaer ook nog eens die tent er weer in….

In deze tijden kun je als voetballiefhebber natuurlijk maar voor één plek kiezen; het voetbal-walhalla van 2010: Haarlem…
En bij mooi weer op de wielrenfiets heen!

@Koen: Dit is nu precies de reden dat jij in de kroeg zo weinig scoort. Keuzes maken! Keuzes maken!

@Wout: Dit is nu precies de reden waarom jij op het veld zo weinig scoort. Keuzes maken! Keuzes maken!

Heeft er nou nog iemand een tacker voor mij te leen?

Maastricht is wel zeer aanlokkelijk…… maar een UNIVV voetbalweekend zonder strandvoetbal…..waar moet ik dan de vlieger oplaten……heb Kevin namelijk beloofd dat hij even de grote vlieger mag vasthouden…. keuze Haarlem. wat betreft afstand naar centrum > of rennen of tent…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.