Categorieƫn
Uni VV 1

Beschuit bij de Tolkampjes!

Zie net dat ene Bertje in het tagboard heeft gezet dat wij komende zaterdag om 11 uur welkom zijn om een overheerlijk beschuitje met muisjes te komen eten. Ervanuitgaande dat het echt onze Bertje is die het bericht gepost is: zaterdagochtend, 11 uur, Klaverstraat 23, beschuit met Bert en zijn vrouwen. En anders trouwens ook. Be there! (zei de man die samen met Gerben en Willem verstek moet laten gaan…)

9 reacties op “Beschuit bij de Tolkampjes!”

“En anders trouwens ook?”
Wie is anders?

Ik kan wel! (en daarna schaatsen!)
En mijn vrouw komt ook graag mee.
Kan dat Bert?

Anders? Anders is de persoon die in het tagboard heeft gedaan alsof hij Bertje was, maar eigenlijk Bertje niet was… Snapte?

Hoe kan iemand doen alsof ie Bertje is….en het dan toch eigenlijk niet zijn…..er is toch maar 1 BertjeBertje……nogal gewaagd

Ik pleit ook voor een alternatieve datum. Anders zal ik helaas verstek moeten laten gaan, maak dan in elk geval even een foto van alle univv’ers met Esther. Dan kunnen we een pooltje maken wat er het natuurlijkst uitziet en wie de volgende zal zijn.

Voor de liefhebbers staat er as. zaterdag om 11:00 beschuit met muisjes klaar. Ik stel voor om bij de eerst volgende uitwedstrijd (wellicht Krayenhof) de wedstrijdbespreking te combineren met een bezoekje aan de Klaverstraat. Diegene die eerder langs willen komen zijn natuurlijk altijd welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.